Kies een categorie
Home

Op zoek naar veiligheidsschoenen? Safety Jogger!

Goed nieuws voor degenen die voor hun werk veiligheidsschoenen moeten dragen, ze zijn namelijk erg in de mode. Hippe moeders dragen onder wijde bloemetjesjurken werkschoenen. Niet omdat het moet, maar omdat het een trend is. Gewoon boodschappen doen met stoere Safety Joggers onder je legging zie je steeds vaker in het straatbeeld.
 

Waterbestendig en dikke antislipzool daar staan de werkschoenen om bekend

Ze zijn natuurlijk uiteindelijk bedoeld om je voeten goed te beschermen. De Safety Joggers hebben een stalen top en binnenzool. Waterbestendiger dan deze krijg je ze niet. Ook beschermen ze tegen olie- en benzine en zijn de schoenen gemaakt van ademend materiaal. De dikke antislipzool is wat ze zo stoer maakt en daarmee is waarschijnlijk ook de modetrend begonnen.
 

Veiligheid voorop!

Safety Joggers zijn onderdeel van één van de grootste schoenfabrikanten in Europa. De Cortina groep maakt meer dan 25 miljoen schoenen per jaar en bestaat al meer dan 50 jaar. In deze periode hebben ze veiligheid naar een ander niveau getrokken, waardoor de schoenen van zeer hoogwaardige kwaliteit zijn en bovendien ook prettig lopen. Aan pasvorm en comfort is veel aandacht besteed.
 

Safety Jogger Bestboy, Climber en meer nú bij Scapino

Alle schoenen van Safety Joggers, dus ook de Bestboy en Climber, worden gemaakt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en voldoen aan alle strenge veiligheidseisen. De schoenen zijn gemaakt van speciaal PVC zodat ze voor iedere werkklimaat geschikt zijn. Dus als je sterke en veilige schoenen zoekt, die ook nog comfortabel zijn en waarmee je gezien mag worden, dan zit je hier helemaal goed.