1. Home
  2. Safety Jogger

Veilige werkschoenen van Safety jogger

In een groot aantal werkgebieden is het dragen van veiligheidsschoenen verplicht. Het dragen van de juiste werkschoenen is erg belangrijk voor een veilige werkplek. Het voorkomt uitglijden op een natte vloer, je bent beschermt tegen zware voorwerpen die omvallen en scherpe voorwerpen die op de grond liggen.


Bij Scapino verkopen we werkschoenen van het merk Safety Jogger. Deze veiligheidsschoenen hebben verschillende S-normen, welke de veiligheidsklasse van de schoen aangeeft. Zo kun je zelf de klassering zoeken die geschikt is voor jouw werkomgeving. We hebben Safety Jogger werkschoenen voor heren en dames en allen zijn voorzien van een stalen top, stalen binnenzool en een ademende inlegzool.


Safety Jogger werkschoenen de veiligste keuze

Op Scapino.nl vind je een overzicht van alle Safety Jogger schoenen voor dames en heren. Bestel je werkschoenen op Scapino.nl en profiteer van een snelle levering. Bovendien kun je er voor kiezen om je rekening achteraf te betalen. Zo kun je al genieten van je nieuwe aankopen en betaal je de rekening pas na 14 dagen.

14 producten gevonden
Naar boven