Kies een categorie
Home
Sneaker King Protector spray
Sneaker King Protector spray

Sneaker King schoenverzorging

Nieuw én exclusief bij Scapino: schoenverzorgingsproducten van Sneaker King! Met de verzorgingsproducten van Sneaker King bescherm jij je schoenen tegen vuil en zorg je ervoor dat ze lekker fris blijven ruiken. Dankzij de protector spray en deodoriser gaan jou schoenen eindeloos mee en heb je er langer draagplezier van.

Sneaker King Protector Spray

Met de Sneaker King Protector Spray bescherm je je schoenen tegen vuil en de meeste vloeistoffen. De spray is eenvoudig te gebruiken en creëert en beschermende barrière op je schoenen die vloeistoffen actief afstoot, terwijl je schoenen toch kunnen blijven ademen. Eenmaal aangebracht biedt de spray tot een maand lang bescherming!

Door weer en wind

Dankzij de beschermlaag op je schoenen kun je onbezorgd naar buiten gaan. Regen, sneeuw of vuil maken geen kans om aan je schoenen vast te hechten. Dankzij de Sneaker King Protector Spray kun je onder alle omstandigheden je favoriete schoenen dragen zonder ze te beschadigen.

Sneaker King Deodoriser

In verloop van tijd kunnen je schoenen wat minder fris gaan ruiken. Dat is vervelend, maar wel logisch. Gelukkig is er een oplossing! De Deodoriser van Sneaker King verwijdert vieze geurtjes en laten je schoenen weer stralen als nooit tevoren.

Nooit meer stinkende schoenen

Deodorising, ontgeuren dus, betekent niet dat je de geur van stinkende schoenen maskeert door het te bedekken met een frisse geur. Dit zou slechts voor even helpen. Om de oorzaak van vieze luchtjes te achterhalen heb je een remedie nodig. De Sneaker King Deodoriser trekt zweet en vocht weg van de binnenkant van je schoenen en vervangt deze door een aangename, frisse mint geur. Zo zijn stinkende schoenen verleden tijd en stralen ze van zowel buiten áls binnen!

Zo goed als nieuw met Sneaker King

Door je schoenen in te sprayen met de Protector Spray en regelmatig te behandelen met Deodoriser blijven je schoenen net zo mooi als op het moment dat je ze voor het eerst uit de verpakking haalde. Een flinke regenbui, een klodder mayonaise in de snackbar of zweetvoeten na een lange dag dragen zijn niet langer een probleem meer.

Sneaker King schoenverzorging online kopen

Wil jij je schoenen goed beschermen en verzorgen? Bestel de Protector Spray van Sneaker King dan nu online en je krijgt de Deodoriser er gratis bij!