Kies een categorie

Fietskleding

Ga eropuit op een zonnige dag. Je hoeft alleen je fietskleding aan te trekken en je wielrenfiets uit de schuur te halen. Tijd om de zon op je bol te voelen en de wind door je haren. Met de goedkope fietskleding van Scapino fiets je comfortabel kilometerslange tochten. Vergeet niet onderweg een terrasje te pakken.

Fietskleding voor dames en heren

Naast wandelen is ook fietsen een outdoor sport die steeds populairder wordt. Het mooie weer staat voor de deur dus het is tijd om lekker naar buiten te gaan. Op een zonnige dag met je mountainbike door het bos, klinkt goed toch?! Daar hoort natuurlijk een passende outfit bij. Neem daarom eens een kijkje in onze collectie fietskleding. Je vindt hier comfortabele fietsbroeken, wielrenshirts én jassen voor dames en heren. De fietscollectie kenmerkt zich door comfortabele kleding met voldoende bewegingsvrijheid, ademend materiaal en siliconen tape zodat het goed blijft zitten. 

Fietsshirts en fietsbroeken online bestellen

Fietskleding bestel je makkelijk online bij Scapino. Bestel je vandaag? Dan heb je jouw aankoop morgen in huis en kun je meteen een tochtje maken op je mountainbike met je nieuwe fietskleding!