Kies een categorie
(121 artikelen)

Gymkleding meisjes

Gym: dé favoriete les van vele kinderen. Is jouw dochter er ook zo dol op, en ben je op zoek naar comfortabele gymkleding voor meisjes van hoge kwaliteit? Dan zit je bij Scapino aan het goede adres. In onze uitgebreide gymcollectie vind je verschillende kleding. Van T-shirts tot broeken. Bekijk ze allemaal!

Comfortabel gymmen

Tijdens het gymmen wil je natuurlijk dat je kind onbezorgd en vrij kan bewegen. Daarom is onze meisjes gymkleding gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan. Wasbeurt na wasbeurt. De pasvorm is lekker comfortabel en de materialen zijn sneldrogend. Daarnaast zijn ze ontworpen volgens de laatste trends en leuke kleuren en prints. Zo loopt jouw dochter er comfortabel én trendy bij in de gymzaal.

Handige sportsetjes

Naast losse broeken en T-shirts hebben we ook hele handige sportsetjes in de collectie. Deze bestaat uit een comfortabel korte broekje van sweatstof met een bijpassend T-shirt. De setjes zijn gemaakt van katoen. En slijtvast en ademend materiaal.

Klaar voor de gymles

Naast meisjes gymkleding vind je nog veel meer in onze collectie. Zo hebben we ook jongens gymkleding, gymschoenen voor je kind en handige kindertassen voor al hun gymspulletjes. Uiteraard vind je ook dames sportkleding en heren sportkleding in ons assortiment. Voordelig fit met het hele gezin!

Meisjes gymkleding kopen

Gymkleding voor meisjes koop je voordelig bij Scapino. Dit kan eenvoudig online, maar uiteraard in een van onze winkels. Met meer dan 170 filialen verspreid door heel Nederland zit er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je kunt je bestelling thuis laten bezorgen of gratis afhalen in een Scapino-winkel wanneer het jou uitkomt.