Kies een categorie
Hardloopkleding
Hardloopkleding
(218 artikelen)

Hardloopkleding

Je shopt al je favoriete hardloopkleding bij Scapino. Van toffe hardloopshorts in leuke kleurtjes tot T-shirts gemaakt van sneldrogende materialen. Op koude dagen kan je dan weer goed uit de voeten met onze trainingsjacks en sportleggings. Hardlopen wordt een eitje met zulke fijne sportkleding!

Hardloopkleding voor dames en heren

Hardlopen is een populaire sport. En dat is niet zo maar! Hardlopen is gezond voor lichaam en geest. Je kunt het op elk moment van de dag doen en zo vanuit huis. Ideaal toch? Als je wilt gaan beginnen met hardlopen dan ben je vast op zoek naar leuke hardloopkleding en een paar goede hardloopschoenen voor dames of heren. Bekijk ons uitgebreide aanbod op Scapino.nl en bestel je outfit direct online!

Comfortabele hardloopkleding

Je bent op zoek naar een hardloopoutfit, maar je ziet door de bomen het bos niet meer? Dan helpen we je graag op weg. Bij Scapino vind je hardloopkleding van merken als Puma en Asics. Asics is geen onbekende in de hardloopwereld. Ze staan al jaren bekend als hét hardloopmerk. Dat is niet zo gek als je hoort dat Asics een afkorting is voor ‘Anima Sana in Corpore Sano’, wat in Latijn zoveel betekent als een gezonde ziel in een gezond lichaam. Het is belangrijk dat je kiest voor hardloopkleding van sneldrogend materiaal. Bij Scapino vind je veelal hardloopshorts en hardloopshirts gemaakt van synthetische materialen, zoals polyester. Deze kleding zorgt voor voldoende ventilatie, zodat transpiratievocht gemakkelijk wordt afgevoerd.

Hardlopen in de winter en regen

Weer of geen weer; met de juiste hardloopkleding kun je het hele jaar door hardlopen. Dus die regenbui is niet langer een excuus om niet te gaan hardlopen. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je de juiste sportkleding draagt bij de verschillende weersomstandigheden. Kies in de herfst en winter voor een vochtregulerend en winddicht hardloopjack. Zo kun je met plezier door blijven rennen.

Ook voor hardloopschoenen zit je goed bij Scapino

Bij Scapino vind je hardloopaanbiedingen van merken als Asics, Puma en Osaga. Een goede loopschoen geeft voldoende steun en demping aan je voet. Houd er rekening mee dat je voeten in de loop van de dag nog wat uitzetten. Pas daarom bij voorkeur je sportschoenen niet in de ochtend. Vergeet niet om tijdens het passen sokken te dragen die je ook gebruikt tijdens het hardlopen. 

Bekijk de hele sportcollectie hier.