Kies een categorie

Glij-ijzer schaatsen voor kinderen

Glij-ijzers zijn schaatsen voor kinderen die je gemakkelijk onder de eigen schoenen van je kind bindt. Daarom heten ze ook wel onderbind schaatsen. Ben jij op zoek naar glij-ijzertjes? Neem dan eens een kijkje in onze collectie.

Leren schaatsen met glij-ijzers

Veel kinderen zijn graag buiten. Wanneer het sneeuwt of vriest is dat natuurlijk éxtra leuk. Helemaal wanneer het weer tijd is om te schaatsen! Gaat jouw kind voor het eerst het ijs op en moet hij nog de fijne kneepjes van het vak nog leren? Kies dan voor glij-ijzers van Nijdam of Zandstra. Glij-ijzers zijn namelijk perfect voor kinderen om te leren schaatsen.

De voordelen van glij-ijzers

Glij-ijzers zijn ideale schaatsen voor kinderen. We hebben de voordelen voor je op een rijtje gezet zodat je precies weet waarom onderbind schaatsen een goede keuze zijn voor jouw kind;

  • Kind kan eigen schoenen aanhouden
  • Makkelijk onder te binden dankzij de sluiting
  • Minder kans op blaren
  • Dubbele ijzers voor balans
  • Verstelbaar voor jaren schaatsplezier

Eén van de grootste voordelen is dat je kind zijn eigen schoenen aan kan houden. Hierdoor heb je minder kans op blaren. Je bindt de glij-ijzers makkelijk én snel onder de schoenen van je kind zodat ze lekker snel het ijs op kunnen. Geen gedoe met moeilijke schaatsen en sluitingen dus! Dankzij de dubbele ijzers kan je kind goed balanceren op het ijs en staat hij stevig zodat hij minder snel valt. Daarnaast zijn de glij-ijzers verstelbaar in maat zodat ze jarenlang meegaan. Kindervoeten groeien immers razendsnel. Met de verstelbare kinderschaatsen kun je lekker lang vooruit.

Veel verschillende schaatsen bij Scapino

Heeft je kind (of jijzelf) het schaatsen al goed onder de knie en is het tijd voor de volgende stap? Dan vind je naast glij-ijzers voor kinderen nog veel meer exemplaren in onze collectie. Van ijshockeyschaatsen en kunstschaatsen tot noren. Bekijk ze allemaal! Met een ruime keuze zit het perfecte paar er vast voor jou tussen.

IJspret voor het hele gezin

Bij Scapino scoor je schaatsen voor dames, heren en kinderen. Zo kun je met het hele gezin genieten van schaatspret. Schaatsen betekent kou. En dus ook dat je je warm aan moet kleden. Ga jij het ijs op? Draag dan thermokleding onder je kleding. Thermokleding houdt je warm tijdens het intensieve bewegen en zorgt er daarnaast voor dat je droog blijft omdat transpiratievocht snel wordt afgevoerd. ’S Avonds lekker opwarmen op de bank met warme choco? Dat doe je natuurlijk in een comfortabel huispak en warme pantoffels aan je voeten.

Glij-ijzers online kopen

Zul je net zien: het heeft flink gevroren, je kunt eindelijk weer schaatsen op natuurijs maar je hebt geen schaatsen in huis… Geen paniek! Bij Scapino bestel je de nieuwe glij-ijzers voor je kind gemakkelijk online. Daarnaast heb je ze supersnel in huis zodat je kind meteen kan genieten van schaatspret! Uiteraard kun je ook langskomen in een van onze winkels. Kun je dezelfde dag nog het ijs op! Heb je vragen over schaatsen of wil je weten welke schaatsen het beste bij jou passen? Neem dan contact op met onze klantenservice of lees onze blog.