Kies een categorie

Kunstschaatsen

Kunstschaatsen. De naam zegt het al. Het is een kunst op zich. Wie deze mooie sport wilt beoefenen moet de juiste schaatsen hebben. Bij Scapino hebben we een mooie collectie kunstschaatsen voor weinig geld!

Het juiste paar vinden

De ene schaats is de andere niet. Wil je lange afstanden afleggen? Dan kun je beter voor een paar noren gaan. Speel je ijshockey? Dan moet je natuurlijk een paar ijshockeyschaatsen hebben. Maar wil mooie sprongen en pirouettes maken op het ijs? Dan heb je echt een paar kunstschaatsen nodig.

Nieuwsgierig geworden naar onze schaatsen collectie? Bekijk alle schaatsen die wij aanbieden voor weinig geld. Naast kunstschaatsen hebben wij ook glij-ijzers, ijshockeyschaatsen en noren.

Natuurlijk hebben wij ook schaatsen voor heren, jongens en meisjes. Bekijk gauw onze hele schaats collectie.

De juiste maat

Waar moet je nou op letten als je een goede paar kunstschaatsen wilt hebben? Het aller belangrijkste is dat de schaatsen goed passen. Je hebt dus echt de juiste maat nodig. Twijfel je over jouw maat? Geen probleem, wij helpen je graag. Lees onze informatieve blog over hoe je jouw voeten kan opmeten.

Kwaliteit en flexibiliteit

Naast de juiste maat, moeten kunstschaatsen flexibel zijn en van goede kwaliteit. Flexibel omdat je natuurlijk mooie, sierlijke bewegingen wilt maken op het ijs. Je moet je volledig vrij kunnen bewegen. Dat vraagt veel van je schaats. En van jou als schaatser! Want vergis je niet, kunstschaatsen is echt top sport!

Kwaliteit is het andere waar je op moet letten bij het kopen van een paar kunstschaatsen. Zo moet het ijzer scherp geslepen zijn en moeten de schaatsen van licht materiaal gemaakt zijn, zodat jij moeiteloos over het ijs kan glijden.

Goed en goedkope kunstschaatsen

Bij Scapino weten we kwaliteit op waarde te schatten. Daarom werken we graag samen met Nijdam. Hét merk voor skaters en schaatsers! Met een paar Nijdam schaatsen heb je jaren plezier en voor slechts enkele tientjes heb je een mooi paar in je bezit.

Goed inpakken

Ook al ben je actief bezig als je schaatst, is jezelf goed inpakken in de meeste gevallen toch echt nodig. Maar gelukkig hebben wij bij Scapino alles wat jij nodig hebt op het ijs. En dat voor weinig geld! Zo hebben wij mooie, warme sjaals, mutsen en thermokleding. Voor dames, heren en kinderen.

Kunstschaatsen koop je bij Scapino!

Het moge duidelijk zijn, jouw nieuwe paar kunstschaatsen koop je voordelig bij Scapino. Dit kan online of fysiek in een van onze vele winkels. Er is er altijd één bij jou in de buurt. Heb je nog vragen over onze schaatsen? Neem dan contact op met onze klantenservice.