Kies een categorie
Home
(140 artikelen)

Thu!s pantoffels

Stel je begint een pantoffelmerk. Je maakt lekker warme en vooral ook leuke pantoffels. Je maakt varianten met een schapenvachtje en zonder. Jouw collectie bevat meerdere kleuren zodat ongeacht welke kleur pyjama of ochtendjas jouw favoriet is, je pantoffels erbij matchen.
 

Pantoffels met Noorse printen of leeuwenhoofdjes?

Je maakt strakke, effen Spaanse sloffen maar ook grappige varianten met beren, honden en leeuwenhoofdjes. Sommige zet je een brilletje op zodat het helemaal unieke sloffen zijn. Stoere instappers, Noorse printjes, je kunt het zo gek niet bedenken of jij hebt het in jouw collectie zitten. Je hebt aan alles gedacht en voor ieder wat wils. Je maakt de collectie voor dames, heren en natuurlijk ook voor kinderen. Maar dan moet je nog een naam bedenken.
 

Een sloffenmerk dat staat voor oer-Hollandse gezelligheid

Je wilt voor jouw sloffenmerk een naam die de lading dekt. Een naam die staat voor warm, comfort, lekker knus op de bank onder een dekentje. Een naam die de associaties oproept met oer-Hollandse gezelligheid, huiselijkheid en warmte.
 

Thu!s sloffen te koop bij Scapino

En dan kom je op de naam: Thu!s. Hoe briljant is dat! Niet alleen heeft Thu!s alle mogelijke soorten en maten sloffen, ze hebben ook nog eens de leukste naam. Want zeg nou eerlijk, bij het horen van de naam Thu!s heb je toch meteen al zin om je sloffen aan te trekken, de deur op het nachtslot te doen en lekker knus thuis te blijven. Zeker met tijgersloffen is er niemand die jou nog naar buiten krijgt.