Kies een categorie

Thuisbezorging door DHL

Als je het pakket graag thuis ontvangt, kies dan in je bestelproces voor thuisbezorgen via DHL. Hiervoor betaal je € 4,95 verzendkosten. De huidige levertijd is 1-3 werkdagen. Je kunt met behulp van je track & trace code bekijken in welke tijdzone jouw pakket wordt bezorgd.

Je mag ervanuit gaan dat DHL eerst twee bezorgpogingen doet, voordat het pakketje naar een DHL-locatie gaat. Een pakketje wordt maximaal twee weken bewaard op een DHL-locatie. 

Bezorger gemist
Weet je van te voren dat je niet thuis bent wanneer DHL je pakket komt bezorgen? Dan kun je via de website van DHL het bezorgmoment aanpassen, of aangeven waar de bezorger het pakket mag achterlaten. Bijvoorbeeld bij de voordeur of bij de buren. Als je niet thuis bent op het moment van bezorging en het pakket ook niet bij je buren afgegeven kan worden, dan bezorgen ze het pakket de volgende dag bij een DHL ServicePoint dichtbij. Ze laten een kaart achter in je brievenbus. Met de code op deze kaart kun je via track en trace zien waar je pakket wordt bezorgd.