Kies een categorie
(198 artikelen)

Huispakken en joggingpakken voor het hele gezin

Nette kleren uit, huispak aan! Wel zo comfortabel na een lange dag werken of hard leren op school. Lekker met de beentjes omhoog op de bank onder het genot van een goed boek of leuke serie. Een avond bankhangen is natuurlijk niet compleet zonder een fijn joggingpak. In onze collectie vind je ze voor heren, dames en kids. Neem snel een kijkje!

Lekker loungen in je comfortabele huispak

Is het buiten nat en koud? Blijf lekker binnen! Maak het knus en comfortabel met een paar warme pantoffels aan je voeten en een trendy huispak. Bij Scapino heb je keuze uit verschillende exemplaren in eindeloos veel kleuren. Daarnaast scoor je de broek en trui apart zodat je niet aan een maat gebonden bent.

Huispakken voor dames

Zoek jij een dames joggingpak? Bekijk ons uitgebreide aanbod. Van trendy flared lounge broeken met bijpassende tops tot een sportiever exemplaar van Puma of Osaga. Kies een leuke joggingbroek en zoek er zelf een mooi vest, sweater of hoodie bij. Zo stel je voordelig je eigen joggingpak voor dames samen.

Joggingpak heren

Ook voor heren huispakken kun je bij ons terecht. Niet alleen handig voor thuis op de bank maar ook ideaal voor de sportschool of (voetbal)training. Ga je voor een sportief pak van Puma of een casual exemplaar van Produkt? Onze joggingpakken voor heren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, merken en maten.

Comfortabel joggingpak voor kinderen

Natuurlijk mogen de allerkleinsten niet achterblijven. Daarom scoor je bij Scapino ook een leuk joggingpak voor kinderen. Perfect voor een lazy Sunday met hun favoriete film en een bak popcorn erbij. Een paar coole pantoffels of huissokken erbij en ze zijn er helemaal klaar voor! Shop de leukste huispakken voor jongens en meisjes voor een fijn prijsje. In vrolijke kleuren, met stoere print of van verschillende A-merken. Welk joggingpak is jouw favoriet?

Alles voor een avondje op de bank

Huispak? Check! Popcorn? Check! Maak het helemaal af met een paar warme pantoffels, huissokken of een superleuke onesie voor de kids. Bij Scapino vind je alles om het thuis lekker comfortabel te maken. Toch de deur uit vandaag? Uiteraard slaag je dan ook voor casual kleding, sportkleding of een paar regenlaarzen.

Shop je huispak online bij Scapino

Heb je een leuk huispak gespot en wil je hem het liefst zo snel mogelijk aantrekken? Dat komt goed uit! Als je het joggingpak voor 22:00 besteld wordt ie dezelfde dag nog verzonden! Je kunt ervoor kiezen om het pakketje bij je lokale Scapino-winkel te laten bezorgen. Zo betaal je geen verzendkosten.