Kies een categorie
Home

Blenzo - het Nederlandse pantoffelmerk

Het lopen op pantoffels binnenshuis heeft verschillende voordelen. De eerste is vaak de meest voorkomende, namelijk warme voeten in de koude wintermaanden. Dikke sokken in gewoon schoeisel geeft niet dezelfde warmte als je trouwe huissloffen dat kunnen doen. Daarnaast is het de taak van de pantoffel om comfortabel te zijn en je voeten te laten rusten. Je hebt je voeten de hele dag bezig gehouden in wellicht mooie maar niet altijd de meest gemakkelijk zittende schoenen. Nu is het tijd voor de ontspanning.
 

Geef je voeten rust met Blenzo pantoffels

Behalve dat sloffen je pijnlijke of vermoeide voeten tot rust brengen, heeft het dragen van pantoffels ook nog een ander voordeel. Je beschermt je vloer door het lopen op sloffen.

Leren muilen met een mooi design

De naam Blenzo is een afkorting van Blankers en zonen. Dit Nederlandse pantoffelmerk is in 1946 door de heer Blankers opgericht. Al meer dan 70 jaar zijn ze gespecialiseerd in het maken van pantoffels. Blenzo heeft dan ook de muil tot een hoger niveau getrokken.
 

Blenzo sloffen voor zowel dames als voor heren

De dikke rubberen zool zorgt voor een zachte demping. Ze zijn tot in de details afgewerkt en dat is ook te zien. Zowel de leren als de stoffen uitvoeringen zijn degelijke muilen met een goed zittende pasvorm. Die zowel voor dames als voor heren als wolken aan de voeten voelen.