Kies een categorie
Home Blog Kan je sneakers aan naar een bruiloft?

Kan je sneakers aan naar een bruiloft?

De mooiste, nette sneakers voor dames en heren

 

Sneakers naar bruiloft

Het bruiloft seizoen is begonnen! Grote kans dat jij binnenkort een bruiloft in het verschiet hebt of misschien zelf wel in het huwelijksbootje stapt. De zoektocht naar dé perfecte outfit kan beginnen!

Op een bruiloft wil je niet alleen mooi voor de dag komen, maar je ook comfortabel voelen. Het laatste waar je last van wilt hebben zijn pijnlijke voeten. Om onbezorgd de hele dag en avond te kunnen stralen én natuurlijk dansen zijn comfortabele schoenen een must. Heb jij geen zin in hoge hakken, en draag je liever platte schoenen? Dan vraag je jezelf misschien af: kan je sneakers aan naar een bruiloft?

Het antwoord is: ja, natuurlijk! Het is tegenwoordig heel normaal om sneakers te dragen naar een bruiloft. Het is wel belangrijk om op een aantal dingen te letten. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Wat voor sneakers naar een bruiloft?

Kies jij ervoor om sneakers te dragen naar een bruiloft? Goede keuze! Lekker modern en comfortabel. Houd wel even rekening met onderstaande punten;

  • Kies voor nette sneakers
  • Zorg er voor dat je sneakers schoon zijn. Je afgetrapte sneakers kun je beter thuis laten
  • Kies voor minimalistische sneakers zonder al teveel poespas zoals felle kleuren of prints
  • Zorg er voor dat je sneakers goed matchen met je outfit
  • Is er vanuit het bruidspaar een specifieke dresscode genoemd? Houd hier dan rekening mee

Om de keuze nóg makkelijker te maken hebben we de mooiste bruiloft sneakers voor dames en bruiloft sneakers voor heren voor je op een rijtje gezet. Kies bijvoorbeeld voor witte dames sneakers of beige dames sneakers. Voor mannen zit je met blauwe heren sneakers of witte heren sneakers ook altijd goed! Welke zijn jouw favoriet? Liever geen sneakers, maar vraag je je wel af welke schoenen je dán kunt dragen? Lees dan onze blog ‘’welke schoenen draag je naar een bruiloft’’.