Kies een categorie
Outdoor jassen
Jassen
(126 artikelen)

Outdoor jassen

Hou jij ervan om lekker naar buiten te gaan? Dan weet je als geen ander dat een goede outdoor jas wonderen doet. Wat je ook gaat doen, er zijn outdoor jassen voor verschillende activiteiten. Wandelen, sporten of je loopje naar de supermarkt. Een outdoor jas houdt je lekker warm. Neem een kijkje in de jassen collectie en wie weet loop jij er morgen al warmpjes bij! Je vindt kinderjassen, herenjassen en damesjassen bij Scapino.

In je sas met je favoriete ski-jas

Ga je skiën? Ga dan voor een ski-jas. Deze zijn speciaal gemaakt voor de kou en sneeuw. Het is daarom ook van belang dat je voor het skiën een ski-jas hebt en geen ‘’normale’’ winterjas. Deze houdt de sneeuw en kou minder goed tegen. Nat en koud de piste over glijden is geen pretje. Ga in stijl de berg af! 

Softshell jas voor het hele gezin

Sport je graag buiten? Dan is een softshell jas je grote vriend. Het materiaal is flexibel waardoor je lekker vrij kan bewegen. Ook heeft de softshell jas een ademend vermogen. Een softshell jas kan je gedurende het hele jaar wel dragen. Wordt het nou wat kouder? Dan kan je prima een trui onder de jas dragen. Koop een sportieve softshell jas nu bij Scapino.

Ga lekker naar buiten met je outdoor jas

Bij Scapino slaag je gegarandeerd voor een goede outdoor jas. Een goede jas doet wonderen. Zo kan je ook met wat onstuimig en koud weer lekker naar buiten om een frisse neus te halen. Kies je favoriete outdoor jas uit, bestel m en je bent er klaar voor: lekker naar buiten gaan!

Laat je pakketje bezorgen in een Scapino-winkel

Heb jij er nou ook zon hekel aan om op je pakketje te wachten? Laat je outdoor jas dan in een Scapino-winkel bij jou in de buurt bezorgen. Dan kan je zelf bepalen wanneer je het pakketje ophaalt. Vind jij het fijner om de outdoor jas eerst even te passen voordat je wat koopt? Dan kan je natuurlijk ook langskomen in de winkel! We zien je graag in een Scapino-winkel. Tot snel!