1. Home
  2. Dames
  3. Schoenen
  4. Comfort schoenen

Verrassend geprijsde comfortabele damesschoenen

Het is altijd verstandig om een paar comfortabele schoenen te hebben. Ze zorgen niet alleen goed voor je voeten, maar zijn ook erg belangrijk voor je houding. Vooral voor mensen die dagelijks vele uren staan of lopen zijn goede comfort schoenen een must. Je houding zal verbeteren, ook zal je minder moe zijn en het is een pure verwennerij voor je voeten.


Scapino begrijpt het belang van goede comfortabele schoenen. Daarom verkopen we al jaren schoenen van gerenommeerde topmerken zoals Ecco, Hush Puppies, Clarks en Orchard. Of je nu trendy ballerina’s wil voor een dagje shoppen of tijdens een stedentrip een dag musea wilt bezoeken. De ruime collectie bestaat uit diverse modellen en zijn verkrijgbaar in iedere prijsklasse. En altijd gegarandeerd met de laagste prijs garantie


Diabetesschoenen van Orchard

Naast de comfort collectie vind je bij Scapino sinds enkele jaren een exclusieve damescollectie diabetesschoenen. Dit zijn comfort schoenen die speciaal zijn ontwikkeld voor diabetes patiënten met beginnende klachten. De voeten van diabetes patiënten zijn namelijk zeer kwetsbaar. Mocht de schoen onverhoopt niet passen, dan kun je de schoen binnen 14 dagen retourneren in een Scapino winkel bij je in de buurt.

179 producten gevonden | Toon 120 per pagina
Natuform leren dames schoenen

Natuform leren dames schoenen

74.99 69.99
Natuform dames instappers

Natuform dames instappers

64.99 59.99
Naar boven