Kies een categorie
Sandalen
Sandalen
(406 artikelen)

Comfort schoenen dames

Het is altijd verstandig om een paar comfortabele schoenen te hebben. Ze zorgen niet alleen goed voor je voeten, maar zijn ook erg belangrijk voor je houding. Vooral voor mensen die dagelijks vele uren staan of lopen zijn goede comfort schoenen een must. Je houding zal verbeteren, ook zal je minder moe zijn en het is een pure verwennerij voor je voeten.

Scapino begrijpt het belang van goede comfortabele schoenen. Daarom verkopen we al jaren schoenen van gerenommeerde topmerken zoals Ecco, Hush Puppies en Pediforma. Of je nu trendy ballerina’s wil voor een dagje shoppen of tijdens een stedentrip een dag musea wilt bezoeken. De ruime collectie bestaat uit diverse modellen en zijn verkrijgbaar in iedere prijsklasse. En altijd gegarandeerd met de laagste prijs garantie.

Comfortabele damesschoenen

In onze collectie vind je verschillende comfortabele schoenen voor dames. Zo kun jij het hele jaar door comfortabel lopen. Van zomer tot winter.

Comfort schoenen van Pediforma

Naast de comfort collectie vind je bij Scapino sinds enkele jaren een exclusieve dames diabetesschoenen collectie. Dit zijn comfort schoenen die speciaal zijn ontwikkeld voor diabetes patiënten met beginnende klachten. De voeten van diabetes patiënten zijn namelijk zeer kwetsbaar. Mocht de schoen onverhoopt niet passen, dan kun je de schoen binnen 30 dagen retourneren in een Scapino winkel bij je in de buurt.

Bekijk de gehele damescollectie hier.