Kies een categorie

Dad sneakers dames beige

Ineens waren ze daar: de grove, beige dad sneakers voor dames. Inmiddels zijn ze al jaren populair en is het een blijvende trend geworden. Yes! De zolen zijn erg aanwezig door de grove vorm. Maar we kunnen je garanderen dat dit juist heerlijk loopt én helemaal volgens de laatste trends is. In onze collectie vind je verschillende beige dad sneakers voor dames van onder andere merken als Blue Box en Hush Puppies. Kies je favoriet!

Maak eindeloze combinaties

Beige is een neutrale aardetint. Hierdoor kun je het combineren met allerlei andere kleuren. Zo maak je eenvoudig verschillende outfitcombinaties. Zo staat het prachtig bij denim en andere blauwtinten maar combineert het ook supergoed met pasteltinten zoals lila en zachtgroen voor een ultieme voorjaarslook. Beige dad sneakers aan en loop de zon maar tegemoet!

Van sportief tot fashionable

In onze collectie vind je beige dad sneakers voor dames in verschillende stijlen. Van sportieve exemplaren van Puma, comfortabel met Hush Puppies en speciaal voor de echte fashionista’s vind je beige dad sneakers van Blue Box en Supercracks in het assortiment. Deze merken richten zich op de jonge dames die graag met de laatste trends meegaan. Allemaal voor een lage prijs zoals je van ons gewend bent. Schoenen van hoge kwaliteit hoeven namelijk niet duur te zijn. Dat bewijzen wij graag elk seizoen weer.

Kies je favoriete kleur

Naast beige dad sneakers vind je uiteraard nog veel meer kleuren in onze collectie. Van dames dad sneakers zwart, wat perfect is voor het najaar of naar een festival, tot dames dad sneakers wit voor de zomerse dagen. Ook wanneer je graag een chunky sneaker in een (felle) kleur draagt zit je bij ons aan het goede adres.

Beige dad sneakers vandaag bestellen = morgen* flaneren

Morgen al op jouw nieuwe schoenen rondparaderen? Bestel ze dan snel! Wanneer je dit voor 22:00 uur doet heb je je bestelling binnen 1-3 werkdagen in huis. Je kunt er ook voor kiezen om je pakketje te laten bezorgen in een van onze winkels. Dan betaal je geen verzendkosten. En met meer dan 170 verspreid over heel Nederland zit er vast wel eentje bij jou in de buurt!