Kies een categorie

Feestkleding en - schoenen

Shop per categorie

Partylooks voor dames

Partylooks voor heren

Partylooks voor kids

Klaar voor de feestdagen!

December staat in het teken van feest. Gezelligheid, samen eten en natuurlijk cadeautjes. Bij Scapino vind je alles voor een ‘’december to remember’’! Van de leukste kerstkleding tot goedkope cadeautjes voor het hele gezin. Laat je verrassen!

Leuke kerstcadeaus voor jong en oud

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Neem dan eens een kijken in onze selectie cadeautips. We hebben de leukste decembercadeaus voor je verzameld in verschillende prijscategorieën. Zo ligt er voor iedereen een leuk kerstcadeau onder de boom!

Hul je in feestelijke kleding

De decembermaand is het perfecte moment om lekker uit te pakken met feestkleding. Denk aan glitters, pailletten, mooie jurken en nette overhemden. Bij Scapino shop je goedkope feestkleding en kerstkleding voor het hele gezin. Zo kunnen jullie allemaal stralen tijdens het kerstdiner. 

Een feestje aan je voeten

Met mooie feestkleding ben je er natuurlijk nog niet. Met een paar stralende schoenen heb jij deze kerst een waar feestje aan je voeten. Boots met glitters, lak of nette veterschoenen voor heren. Bekijk onze selectie feestelijke schoenen voor het hele gezin!

Fout, fouter foutst

Foute kersttruien doen het altijd goed bij het kerstdiner of een kerstborrel met vrienden of collega’s. Bij Scapino scoor je een foute kersttrui voor een lage prijs. Sla je slag!