Kies een categorie
Comfort schoenen
Comfort schoenen
(144 artikelen)

Comfort schoenen heren

Helemaal zat van zere voeten na een lange dag? Begrijpelijk! Je kan het voorkomen door heerlijke comfortschoenen te dragen. Bekijk de comfortschoenen heren collectie en wie weet zullen je voeten je morgen al dankbaar zijn. We hebben voor iedereen wat. Zo hebben we onder andere comfortabele instappers, veterschoenen, sneakers en werkschoenen. Had je al het idee dat comfortschoenen ouderwets zijn? Dan kan je die verwachting na het zien van de collectie snel bijstellen. Let maar op!  

Schuif je voeten er maar in: de comfortabele instappers

Ben jij praktisch ingesteld? Dan zijn de comfort instappers voor heren jouw allerbeste vriend! Geen gebuk en gedoe meer om je veters te strikken. Of om ze opnieuw te moeten strikken, omdat de veters los zijn geraakt. Je schuift je voeten zo in de instappers en je kan gaan. De instappers hebben vaak een elastische instap, wat het nog makkelijker maakt om in de schoen te stappen.  

Trek die veterschoenen aan en gaan!

In de comfortschoenen heren collectie vind je naast de instappers ook comfort heren veterschoenen. Een groot voordeel van veterschoenen is dat je de veters zo kan strikken dat de schoen perfect aansluit op de voet. Ze zitten dan als gegoten.

Comfort schoenen heren in de sneaker variant? Jazeker!

Sneakers zitten vaak al heerlijk. Moet je nagaan hoe de comfort sneakers zitten. Ze zitten heerlijk! Het is absoluut geen straf om op de comfort sneakers te lopen. In tegendeel zelfs. Bijkomend voordeel en ook niet onbelangrijk: ze zien er ook nog eens hip uit.

Haal je favoriete schoen uit de comfort schoenen heren collectie snel op!

Vind je het altijd maar lastig om rekening te houden met de pakketbezorger? Daar hebben wij een oplossing voor. Je kan je comfortschoenen naar jouw dichtstbijzijnde Scapino-winkel laten bezorgen. Dit is helemaal gratis. Ideaal toch? Geen extra kosten en je kan zelf bepalen wanneer je je pakketje ophaalt.