Kies een categorie
Schaatsen
Schaatsen

Schaatsen heren

Gaat het kriebelen zodra de tempraturen richting het vriespunt gaan? Snappen we, want schaatsen is hartstikke leuk. Vaak weet je pas op het laatste moment dat er ijs ligt of dat het ook daadwerkelijk dik genoeg is om erop te schaatsen. Daarom biedt Scapino de service die je van ons gewend bent. Zoek je heren schaatsen? Bestel ze nu en je hebt ze heel snel in huis!

Noren schaatsen voor lange afstanden

Heb je het schaatsen al goed onder de knie en maak je graag lange afstanden op (natuur)ijs? Dan zijn heren noren geschikt voor jou! Deze beschikken over lange ijzers zodat ze lang in contact blijven met het ijs dankzij het grote oppervlakte. Zo maak je gemakkelijk lange slagen en veel snelheid. Heren noren schaatsen hebben daarnaast een strakke schoen zodat ze stevige aan je voeten zitten en stabiliteit bieden. Bekijk onze collectie noren voor heren.

Nijdam ijshockeyschaatsen voor heren

Nijdam is hét skate- en schaatsmerk van Scapino. Zo vind je ook Nijdam ijshockeyschaatsen voor heren in onze collectie. Je kunt ze zowel recreatief als voor wedstrijden gebruiken. Ze zijn ook geschikt om op te leren schaatsen. IJshockeyschaatsen heren bevatten goede enkelsteunen, zitten stevige aan de voeten en je bent er wendbaar mee op het ijs. Ze zijn gemaakt van duurzaam en sterk materiaal zodat jij er verschillende seizoenen mee vooruit kunt.

Warm van top tot teen

Met alleen een paar heren schaatsen aan je voeten ben je er natuurlijk nog niet. Omdat het erg koud is buiten wanneer het vriest moet je je goed aankleden om je te beschermen tegen de kou. Zo kun je bijvoorbeeld thermokleding dragen onder je kleding. Hierdoor blijf je lekker warm en droog omdat het transpiratievocht snel afvoert. Wel zo handig tijdens een fanatiek potje schaatsen.

Héél veel herenschoenen bij Scapino

Naast heren schaatsen vind je nog veel meer schoenen in de onze collectie. Sta jij liever op het voetbalveld dan op het ijs? Of blijf je lekker binnen wanneer het vriest buiten? Dan kun je natuurlijk ook bij Scapino terecht voor goede voetbalschoenen voor heren, warme heren pantoffels of gewoon alledaagse herenschoenen.

Winterpret voor het hele gezin

Met Scapino kun je voordelig met het hele gezin de ijsbaan op. Je vindt namelijk ook schaatsen voor dames en kinderschaatsen in het assortiment. Van merken als Nijdam en Zandstra zodat het perfecte paar er voor jullie allemaal tussenzin. Liever genieten van sneeuwpret in plaats van ijspret? Bekijk dan ook eens onze snowboots of skikleding.

Heren schaatsen online kopen

Bestel je schaatsen voor heren online en laat je bestelling thuis of gratis in een van onze winkels bezorgen. We hebben meer dan 170 winkels dus er zit altijd wel eentje bij jou in de buurt. We begrijpen dat je je heren schaatsen eerst even wilt passen voordat je ze betaalt. Daarom kun je achteraf, binnen 14 dagen, betalen met Riverty. Zijn de schaatsen niet naar wens of wil je toch een andere maat? Dan is ruilen of retourneren natuurlijk geen probleem. Dit kan binnen 30 dagen gratis in onze winkels.