Kies een categorie

Werkschoenen heren

Bij Scapino koop je werkschoenen die aan alle eisen voldoen. Van stevige antistatische werkschoenen voor heren tot veiligheidsschoenen met een volledige stalen bescherming in de neus en zool. Er zijn ook waterbestendige schoenen met een antislipprofiel in de zool tegen uitglijden. Het is belangrijk dat je voeten goed beschermd zijn als er zware materialen op je voeten kunnen vallen. Of als de ondergrond glad is of scherp.

S3 werkschoenen met een stalen neus

Werkschoenen met een stalen neus en stalen zool nodig? Die vind je bij Scapino. Onze S3 werkschoenen beschermen je voeten supergoed. Je kan er van alles op laten vallen en je voeten zijn beschermd tegen hete vloeistoffen. Ideaal voor in de bouw of in de keuken. We hebben verschillende soorten werkschoenen die voldoen aan de S3 veiligheidsnorm.

Werkschoenen voor heren die er uitzien als sneakers

Je wil je voeten goed beschermen, maar je werkschoenen mogen er best een beetje hip uitzien. Daarom hebben we Skechers heren werkschoenen die eruitzien als sneakers. Ze zijn niet te onderscheiden van gewone sneakers. Zo kan je rondlopen op trendy werkschoenen. Hartstikke makkelijk als je er representatief uit moet zien.

Veiligheidsschoenen voor alle harde werkers

Je wil je voeten tijdens het werk goed beschermen. Dat doe je met veiligheidsschoenen. Belangrijke kenmerken van dit soort schoenen zijn: een goede grip op gladde ondergronden. En natuurlijk ook op ondergronden die niet glad zijn. Een goede bescherming van je voeten. Bijvoorbeeld door een stalen neus en stalen zool. Zo kunnen scherpe voorwerpen niet doordringen in je schoenen.

Heren, shop hier al je werklaarzen

Beschermen werkschoenen jouw voeten en onderbenen niet genoeg? Dan zijn onze werklaarzen voor heren een goede optie. Ze zijn gemaakt van stevig PVC dat je beschermt tegen vocht, brandstof, olie en chemische stoffen. Zo kan je ze goed gebruiken als je in een magazijn, de agrarische sector, transport, industrie of voedselproductie werkt.

Van nette schoenen tot stoere boots voor mannen

Bij Scapino vind je alle herenschoenen die je nodig hebt. Ben je nog op zoek naar toffe sneakers, nette schoenen, pantoffels of juist sandalen? Je shopt ze bij ons! Ook sportschoenen, veterschoenen en regenlaarzen hebben we in alle soorten en maten.

Werkschoenen kopen bij Scapino

Scapino heeft altijd een collectie werkschoenen, veiligheidsschoenen en werklaarzen op de site van Scapino kun je een compleet overzicht vinden van alle beschikbare werkschoenen voor heren. Shop gelijk online en de bezorger staat in no time met je pakketje voor de deur.