Kies een categorie
Skikleding
Skikleding

Ski-jas voor kinderen

Wanneer je op zoek bent naar ski-jassen voor kinderen, wil je waarschijnlijk iets van hoge kwaliteit voor weinig geld. Ze groeien immers snel uit al hun kleding. Dat snappen wij bij Scapino heel goed! Daarom bieden wij warme, goedkope ski-jassen voor jongens en meisjes.

Warm en toch cool de piste af!

Is het lastig om warme, stoere ski-jassen voor kinderen te vinden van hoge kwaliteit? Dat zou niet moeten! Mountain Peak biedt superleuke, warme kinder ski-jassen voor weinig geld. Daarom zijn wij bij Scapino helemaal weg van het merk! De ski-jassen van Mountain Peak voor kinderen hebben allen eigenschappen die wind, water - en sneeuwbestendig zijn. Daarnaast hebben ze de nodige features die handig zijn op wintersport als:

  • Windstoppers achter de rits
  • Binnenzakken voor je skipas, bril e.d.
  • Afneembare capuchon
  • Sneeuwvanger onderaan de jas
  • Waterkolommen van 8.000 MM tot 10.000 MM

In stijl is een must!

Naast warm en functioneel zijn onze de kinder ski-jassen ook cool en stijlvol. Zeker kinderen hebben hier oog voor! Geen probleem want Mountain Peak heeft gave designs bedacht voor jongens en meisjes. Ga je voor een uitgesproken roze kleur, een stoere groene ski-jas of heb je liever een printje. Ieder zijn of haar persoonlijke stijl en voor elk heeft Mountain Peak wat wils.

Maak je skioutfit af

Wil je een complete kinder ski-outfit samenstellen? En dat het liefst voor weinig geld? Dat ben je bij Scapino op het juiste adres. We hebben namelijk ook hele mooie skibroeken, skipullies, snowboots, thermoshirts en thermobroeken voor kinderen. Ook voor dames en heren hebben we mooie, goedkope ski-jassen. Bekijk hier onze collectie.

Ski-jas voor kinderen koop je bij Scapino!

Wij maken het onze klanten zo makkelijk mogelijk. Natuurlijk is het mogelijk om bij de dichtstbijzijnde Scapino winkel langs te gaan om leuke ski-jassen te passen en te kopen. Voordeel hiervan is dat je meteen ziet en voelt of de ski-jas pas bij jouw wensen past. Heb je daar geen tijd voor? Dan kan je ons ook lekker online shoppen. Bestel de leukste kinder ski-jassen en laat het thuisbezorgen.

Heb je vragen over onze kinder ski-jassen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.