1. Home
  2. Mountain Peak

Lekker naar buiten met Mountain Peak

Ga je een flinke wandeling maken? Zorg ervoor dat je goed voorbereid op pad gaat. Goede wandelschoenen zijn daarbij een must! De wandelschoenen van Mountain Peak zijn bestand tegen weer en wind, dankzij de toevoeging van J-Tex membraan. Zo blijven je voeten ook droog als je tijdens het wandelen een Hollandse regenbui trotseert. De temperatuur is allesbepalend voor je wandel- of fietstocht. Voor de zonnige dagen adviseren wij stevige wandelsandalenmet een comfortabel voetbed.


Mountain Peak outdoorkleding

Naast wandelschoenen vind je bij Scapino een ruime collectie outdoorkleding van Mountain Peak. Afritsbroeken, korte broeken, wandel T-shirts of wandelsokken, alles voor een aangename wandeling. De collectie is uitermate geschikt voor een afwisselende hike, een lange wandelroute of een sportief dagje uit.


Wintersporten

Ook voor de wintersport liefhebber heeft mountain-peak de ideale kleding, doordat de kleding luchtdicht is en warmte vasthoudt kun ook jij zonder kou van de berg af.


Alles voor een nachtje kamperen

Voor de kampeerliefhebbers heeft Scapino backpacks, slaapzakken en luchtbedden in het assortiment. Mountain Peak is bijzonder omdat het een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding heeft en dat vinden we bij Scapino belangrijk.

222 producten gevonden | Toon 120 per pagina
Naar boven