Kies een categorie
Home
(81 artikelen)

Renato Lucci: jouw voordelige damestas

Zoek je een voordelige en praktische damestas? Dan is Renato Lucci het perfecte merk voor jou. Kies voor kwaliteit en een goede prijs. Maar ook voor handige tassen die ontworpen zijn om jouw leven gemakkelijker te maken. Bekijk het uitgebreide aanbod damestassen van Renato Lucci op Scapino.nl en bestel direct online!
 

Een tas met veel opbergmogelijkheden

Ben jij ook zo iemand die voor elke accessoire een eigen plek heeft? Dan wil je vast en zeker ook een tas met veel opbergmogelijkheden. De vele vakken, ritsen en andere bergplekken van een Renato Lucci tas komen in dat geval prima van pas. Welke kies jij?
 

Al vanaf de Middeleeuwen

Het lijkt allemaal heel modern, zo’n dames schoudertas, maar feitelijk bestaan ze al honderden jaren. Al in de Middeleeuwen maakte het gilde van de tassenmakers dergelijke afsluitbare tassen, eventueel voorzien van een slot. Natuurlijk is het design enorm aan verandering onderhevig, maar de basis blijft altijd hetzelfde. Dat is de goede oude damestas die je nog dagelijks gebruikt. En die je bij ons heel eenvoudig online kunt bestellen.
 

Welke dames schoudertas past bij jou?

Het mooie van damestassen is dat iedereen zijn eigen voorkeuren heeft. Of zelfs meerdere tassen heeft voor meerdere looks. Dat kan natuurlijk prima, zeker als je ze voor zo’n voordelige prijs kunt aanschaffen als de tassen van Renato Lucci. Bestel je op Scapino.nl, dan kun je er bovendien voor kiezen om je bestelling pas achteraf te betalen. Toch liever een andere tas? Ruilen of retourneren kan altijd gratis binnen 30 dagen bij één van onze Scapino winkels.