Kies een categorie
Home Landingspagina's Scappie jouw schoenmaatje

 

Scappie jouw schoenmaatje

Wat gaat de tijd toch snel hé. Vooral bij kinderen. Uit onderzoek blijkt dat twee op de drie kinderen op te kleine schoenen loopt. Niet alle kinderen geven aan dat hun schoenen (niet meer) lekker zitten. Vooral wanneer ze de schoenen mooi vinden. Je bent zeker niet de eerste ouder die dit overkomt!

Het is belangrijk om regelmatig de schoenmaat van je kind te meten. Het is het beste om dit om de 3 maanden te doen. Scappie, het enthousiaste schoenmaatje van Scapino, helpt daar graag bij. Zo kan jouw kind lekker lopen en bewegen en groeien de voeten op een gezonde manier.

Maak meten leuk met Scappie

Bij aankoop van kinderschoenen in onze winkel ontvang je een boekje. Hiermee kun je de groei van de voeten eenvoudig bijhouden en krijg je allerlei leuke tips. Daarnaast krijg je één stempel bij een aankoop van minimaal €25 aan kinderschoenen*. Bij 4 stempels ontvang je 20% korting op je volgende aankoop van kinderschoenen!

 

Stap voor stap meten

Wil je weten welke schoenmaat je kind heeft? Lees dan onze blog of pak het Scappie boekje erbij. Laat je kind op het meetblaadje staan om de voeten op te meten. Lukt het niet goed of wil je hulp? Ga dan langs bij je dichtstbijzijnde Scapino-winkel. Hier kan een medewerker je helpen om de voeten van je kind nauwkeurig op te meten met ons voetmeetapparaat.

Houd de groei van voeten bij

In het Scappie boekje staat een grafiek waar je elke 3 maanden de maat van je kind op kunt schrijven om de groei te kunnen volgen. Vergeet niet dat sommige kinderen opeens een groeispurt kunnen doormaken en dan weer een tijdje stilstaan. Elk kind is anders en dit is allemaal normaal.

 

Scapino: de kinderschoenen specialist

Wist je dat Scapino 50 jaar geleden is gestart als kinderschoenenwinkel? Wij zijn dé specialist als het gaat om kindervoetjes. Maar liefst 37% van alle kinderen is met onze schoenen opgegroeid

Kinderschoenen met het Dr. Visser keurmerk

Zoek je kwalitatieve kinderschoenen voor een betaalbare prijs? Kies dan voor schoenen met het oranje label en blauwe vinkje: het Dr. Visser keurmerk. Dr. Visser is orthopedisch chirurg en weet alles over (kinder)voeten. Hij checkt onze kinderschoenen op de volgende punten;

  • Voldoende ruimte voor de tenen
  • Stevigheid rond de hiel
  • Buigzame zool
  • Hoge kwaliteit leer

Meer weten? Lees onze blog over kinderschoenen met het Dr. Visser keurmerk.

Actievoorwaarden

*Deze actie is geldig bij aankoop van kinderschoenen in onze winkels en webshop op vertoon van je orderbevestiging. Bij inlevering van 4 stempels ontvang je 20% korting op je volgende aankoop van casual kinderschoenen. Lees alle actievoorwaarden.