Kies een categorie
Home Sport Accessoires Hardloopaccessoires

Volop hardloopaccessoires voor een betaalbare prijs

Hardlopen wordt nog elk jaar populairder in Nederland. Het is niet alleen gezond voor je lichaam, maar zeker ook voor je geest. Het is een makkelijke sport die je kunt beoefenen waar en wanneer het jou uitkomt. Een paar hardloopschoenen, hardloopkleding en geschikte accessoires en je bent klaar om te gaan. Bekijk ons uitgebreide aanbod hardloopartikelen op Scapino.nl.

Veiligheid tijdens het hardlopen

In de wintermaanden kun je gerust doorgaan met hardlopen. Zorg in die maanden wel voor een extra (thermo)laagje of een fijn hardloopjack. Vergeet niet dat je in de regen en in het donker niet altijd goed zichtbaar bent voor andere weggebruikers. Het is daarom aan te raden om altijd een hardloophesje te dragen. Dit is een veiligheidshesje die je zichtbaarheid in het verkeer vergroot door reflecterende strips. Ook is het verstandig één of twee led safety armbanden te dragen. Deze fluorescerende armbanden kun je gemakkelijk om je bovenarm dragen.

Vocht aanvullen bij je loop

Als je gaat sporten dan verlies je vocht door transpiratie. Vooral in de warmere maanden is het belangrijk dat je voldoende drinkt om je vochthuishouding op pijl te houden. Als je korter dan een uur rent, dan is het minder belangrijk dat je tussendoor naar je verfrissende bidon grijpt. Wel is het verstandig om voor én na het hardlopen voldoende te drinken.

Ren je langer of wil je toch graag wat drinken onderweg? Dan bieden de accessoires van Scapino uitkomst! In onze collectie sportaccessoires vind je o.a. bidons, handschoenen en een praktische hardloopriem. Deze runningbelt wordt geleverd met twee kleine drinkflesjes. Dit is voldoende om je vochttekort aan te vullen. Ook is deze hardloopriem ideaal voor hardlopers die liever geen sportarmband met smartphone dragen, aangezien deze riem genoeg ruimte heeft voor zowel je huissleutel als mobiel.

Hardloopaccessoires bestel je op Scapino.nl

Nieuwsgierig geworden naar de complete collectie accessoires? Bestel op Scapino.nl en kies voor achteraf betalen. Zo betaal je pas als je het artikel hebt gezien. Wel zo prettig!