Kies een categorie
(119 artikelen)

Gymkleding jongens

Jongens zijn vaak avontuurlijk en houden van lekker spelen en ravotten. Grote kans dat de favoriete les van jouw zoon gym is! En dat snappen wij maar al te doen. Nét als dat we begrijpen dat jongens gymkleding comfortabel moet zitten en van hoge kwaliteit moet zijn. Gelukkig zit je hiervoor bij Scapino aan het goede adres. Neem snel een kijkje!

Vrij bewegen, lekker gymmen

Tijdens de gymles wil je dat je kind zorgeloos kan sporten en bewegen. Daarom is onze jongens gymkleding gemaakt van hoogwaardige materialen, zit het comfortabel en voelen de materialen fijn aan op de huid. De stoffen zijn ademend en sneldrogend zodat je zoon droog en comfortabel blijft tijdens het gymmen.

Helemaal klaar voor de gymles

Met Scapino is je kind van top tot teen klaar voor de gymles. Je vindt namelijk ook kinder gymschoenen in onze collectie en handige extra’s zoals sportsokken en sporttassen. Ook voor meisjes gymkleding kun je bij ons terecht. Altijd van hoge kwaliteit en voor de laagst mogelijk prijs zoals je dat van ons gewend bent.

Voordelige (sport)kleding voor het hele gezin

Scapino biedt een ruim assortiment schoenen, kleding en accessoires aan voor het hele gezin. Van dames sportkleding tot de mooiste herenmode, en van hippe kindersneakers tot praktische regenlaarzen. Wat je ook zoekt: je zult het vinden bij Scapino.

Jongens gymkleding online bestellen

Gymkleding voor jongens shop je eenvoudig en snel online bij Scapino. Leg je favoriete items in je winkeltas, reken meteen af en laat je bestelling thuis bezorgen. Je kunt er ook voor kiezen om je pakket af te halen in de Scapino-winkel bij jou in de buurt. Dan betaal je geen verzendkosten.