Kies een categorie

Scapino Joure

Openingstijden

Vandaag zijn wij gesloten

Morgen zijn wij gesloten

Openingstijden:

ma Gesloten
di Gesloten
wo Gesloten
do Gesloten
vr Gesloten
za Gesloten
zo Gesloten

Speciale openingstijden:

05 april 2024 t/m 07 mei 2024

GESLOTEN IVM VERBOUWING


27 april 2024

09:00 - 17:00

KONINGSDAG


05 mei 2024

12:00 - 17:00

BEVRIJDINGSDAG


09 mei 2024

09:00 - 18:00

HEMELVAARTSDAG


19 mei 2024

12:00 - 17:00

EERSTE PINKSTERDAG


Adresgegevens

Scapino Joure
Midstraat 73
8501AG Joure
T: 0513411280

Koopzondag
Elke zondag geopend van 12:00-17:00

Dit filiaal is vanaf 5 april t/m 7 mei gesloten ivm een verbouwing
Vanaf 8 mei ben je welkom in onze vernieuwde winkel!

Locatie Winkel

Grotere kaart weergeven

Scapino Joure

Bezoek onze Scapino-winkel in Joure en maak gebruik van ons uitgebreide aanbod, met kwaliteitsartikelen en een uitmuntende service. Ons topteam staat dagelijks voor je klaar om je te assisteren bij het vinden van de perfecte schoenen, kledingstukken, sportoutfits voor zowel mannen, vrouwen als kinderen.

Schoenenwinkel

Op zoek naar de nieuwste trends op het gebied van schoenen? In onze winkel in Joure bieden we een diverse collectie damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen die voldoen aan de behoeften van het hele gezin. Van modieuze en comfortabele schoenen voor dagelijks gebruik tot verfijnde en chique opties voor speciale gelegenheden. Bovendien bieden we een ruime selectie sportieve schoenen die je prestaties naar een hoger niveau tillen. Ons deskundige team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte pasvorm en stijl die bij jou past.

Sportwinkel

Sporten en in beweging blijven is erg belangrijk en dat kan natuurlijk alleen met de beste sportkleding. Kom langs in onze sportwinkel Joure en vindt de passende dames sportkleding, sportkleding heren of sportkleding voor kinderen.

Het assortiment is erg divers. Van ademende sportkleding die je koel houdt tot de beste kwaliteit voetbalschoenen voor jong en oud. Ons enthousiaste team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte items die past bij jouw sportieve doelen!

Kledingwinkel

Ontdek het uitgebreide assortiment aan dameskleding, herenkleding en kinderkleding in onze kledingwinkel in Joure, geschikt voor elk seizoen. Van warme winterjassen tot luchtige zomerkleding en alles daartussenin. Of je nu op zoek bent naar comfortabele casual outfits voor dagelijks gebruik, trendy zwemkleding voor een strandvakantie of functionele outdoor kleding voor avonturen in de natuur. Kom langs en laat ons je helpen bij het vinden van de perfecte kledingstukken die jouw persoonlijke stijl weerspiegelen.

Tassenwinkel

Op zoek naar een nieuwe damestas, rugtas voor heren of rugtassen voor kinderen? Bezoek onze tassenwinkel in Joure en vindt de tas waar je naar op zoek bent. De tassen zijn van hoge kwaliteit en kunnen in verschillende situaties van toepassing komen. Zoals een dagelijks te gebruiken schoudertas of een sporttas om al je sportartikelen gemakkelijk in mee te nemen.

Outdoorwinkel

Onder outdoor vind je alle artikelen die zijn ontworpen voor gebruik in de buitenlucht. Scoor de meest comfortabele outdoor kleding en outdoor schoenen die je kunt dragen tijdens het wandelen, kamperen of op wintersport. Nooit meer kou leiden met de fijnste thermo kleding en mooiste regenkleding. We hebben het hier over stevige en waterdichte materialen.