Kies een categorie
Home Blog Wat heb je allemaal nodig voor je eerste schooldag?

Wat heb je allemaal nodig voor je eerste schooldag?

Hip in de klas met deze te gekke back to school items

De scholen gaan weer beginnen. Ben jij al helemaal klaar voor je eerste schooldag? Wij helpen je graag. Met onze checklist ben jij the cool kid op het schoolplein!

Een gave rugzak natuurlijk!

Nieuwe outfit om indruk te maken op je klasgenoten

Stoere stappers voor op het schoolplein

Elastische veters, wat nou veterstrikken?

Sportoutfit voor de gymles

Speelgoed, let's play

Een gave rugzak natuurlijk!

Een rugzak is een echt fashion-item tegenwoordig. Gelukkig kan jij kiezen uit superveel leuke rugzakken bij Scapino. Ga voor een gave roze of unicorn rugzak bijvoorbeeld. Liever een stevige grijze of groene met dino’s? Dat kan natuurlijk ook. Broodjes, pakje drinken en een appel of koekje mee. Klaar om naar school te gaan! Ben jij benieuwd welke rugzak je het beste kunt kiezen? Lees het in onze blog.

Nieuwe outfit om indruk te maken op je klasgenoten

Kom je na de zomervakantie in een nieuwe klas of zit je weer bij je oude klasgenootjes in de klas? Het is altijd leuk om iedereen te verbazen met de fantastische nieuwe outfits die je samen met papa of mama hebt geshopt.

Naar school op je stoere stappers

Nieuw schooljaar, nieuwe schoenen. Die kinderschoenen van vorig jaar past je kind natuurlijk al lang niet meer. Kindervoeten groeien namelijk – afhankelijk van de leeftijd – zo’n 1 tot 3 maten per jaar. Dat betekent dat het weer tijd is voor nieuwe schoenen nu we richting de herfst gaan! Joehoe, wat is er nou leuker dan shoe shopping?

Elastische veters, wat nou veterstrikken?

Is je kind nog te klein om zelf zijn veters te strikken of vindt hij het gewoon makkelijker om in de schoenen te stappen? Dan zijn U-laces echt wat voor jou! De elastische veters hoef je niet te strikken. Als je kind ze aantrekt, rekken ze namelijk genoeg mee om er gewoon in te stappen. En klaar is Kees! Geen geouwehoer met veterstrikken en je kind heeft toch gave veterschoenen aan.

Sportoutfit voor de gymles

Lekker bewegen is belangrijk. Daarom shop je bij Scapino fijne gymkleding en gymschoenen waarin je zorgeloos kan apenkooien, tikkertje spelen en voetballen. Da’s nog eens handig voor de gymles. En dan zijn onze gymshirts ook nog eens lekker kleurrijk. Ga jij voor roze, groen, blauw of geel? Sportshort of trainingsbroek met gymschoenen eronder en jij bent ready voor de gymles.

Let’s play!

Na die lange zomervakantie zie je al je vriendjes en vriendinnetjes weer, yay! Tijd om weer lekker samen te spelen, in de pauze en na school. Jullie hebben elkaar vast vreselijk gemist. Gelukkig hoeven jullie je niet te vervelen samen. Wij hebben namelijk allemaal leuk speelgoed!