Kies een categorie
Home Blog De voordelen van Skechers schoenen

De voordelen van Skechers schoenen

Alles wat je wilt weten over de comfortabele schoenen van Skechers

Waarom zijn Skechers zo bijzonder

Je hebt ongetwijfeld wel eens van Skechers gehoord. Het is een razendpopulair merk dat bekend staat om zijn kwaliteit, comfort en trendy designs. En dat allemaal voor een goede prijs. De schoenen van Skechers hebben inmiddels menig harten gestolen. Maar wat maakt Skechers zo speciaal? Wij vertellen je alles over de voordelen zodat jij het nieuwe jaar goed kunt beginnen met een paar Skechers aan je voeten. Ze zullen je dankbaar zijn!

De voordelen van Skechers schoenen

Skechers worden over de hele wereld gedragen en zijn populair onder jong en oud. Dat is natuurlijk niet voor niks. Naast het comfort en de fijne prijs zijn er nog een aantal voordelen van Skechers schoenen;

  • Lichtgewicht
  • Ademend vermogen
  • Schokdempend
  • Memory Foam
  • Ondersteuning in de hiel
  • Veelzijdigheid
  • Trendy designs

 

Dankzij het lichte gewicht en de flexibiliteit van Skechers dragen ze fijn en zijn ze ook geschikt om op te sporten. De bovenwerken van ademend mesh zorgen ervoor dat je voeten kunnen ademen en voorkomen zweetvoeten en nare luchtjes. Door het toevoegen van memory foam in de zolen bieden Skechers schoenen extra demping en wordt de vorm van je voet onthouden. Zo sluiten de schoenen perfect aan en geven ze steun op de plekken waar jij dat nodig hebt. Daarnaast bevatten de schoenen een ‘hielstukje’ voor extra ondersteuning en extra schokdemping. Comfort gegarandeerd!

Wanneer draag je Skechers schoenen?

De collectie van Skechers is veelzijdig. Je vindt dus verschillende exemplaren zodat er voor elke gelegenheid een geschikt paar is. Denk aan alledaagse sneakers, slippers voor op vakantie, sportschoenen voor in de gym of wandelschoenen voor het lopen van een vierdaagse of een dagje shoppen. En dat allemaal volgens de laatste trends en voor heren, dames en kinderen! Goed voor je outfit en je portemonnee.

Hoe vallen skechers

Ga jij voor het eerst Skechers kopen? Dan vraag je je misschien wel af hoe ze vallen. Skechers vallen over het algemeen normaal uit. Je kunt dus de maat aanhouden die je normaal draagt. Qua breedte zijn de schoenen normaal tot net wat breder dan gemiddeld. Dit komt door de comfortabele pasvorm en hier moet je in het begin misschien een beetje aan wennen. In onze voeten meten blog lees je alles over het bepalen van de juiste schoenmaat.

Welke skechers voor wandelen

In onze collectie vind je verschillende Skechers die geschikt zijn om op te wandelen. Hierbij maken we onderscheid tussen dagelijks wandelen en het lopen van wandeltochten

Dagelijks wandelen - Skechers Arch®

Een dagje shoppen, een stadswandeling of een lange werkdag waarbij je veel staat en loopt. Daarbij zijn goede schoenen erg belangrijk. Kies tijdens deze gelegenheden voor Skechers Arch® fit schoenen.  Skechers Arch® fit zijn ontwikkeld op basis van circa 120.000 voetscans en is perfect afgestemd op de beweging van de voeten. De schoenen beschikken over een binnenzool met podotherapeutisch gecertificeerde ondersteuning van de voetboog voor extra comfort. Meer informatie? Lees dan onze Skechers Arch Fit blog.

Lange afstanden wandelen – Skechers Hillcrest en Oak Canyon

Wandel jij graag langere afstanden in bijvoorbeeld het bos, de bergen of op het strand? Dan zijn speciale wandelschoenen een goede keuze. In onze collectie vind je verschillende wandelschoenen van Skechers in categorie A en A/B zoals de Hillcrest en Oak Canyon modellen. De wandelschoenen beschikken over een grove, rubberen zool, comfortabele voetbedden met memory foam en bieden stabiliteit en demping tijdens het wandelen.

Welke Skechers hielspoor

Heb je last van hielspoor? Dan zijn Skechers geschikte schoenen voor jou. Bij hielspoor heb je vaak pijn onder de hiel tijdens het staan en lopen. De schoenen van Skechers hebben een ronde zool die extra dik is onder de hiel. Hiermee wordt het gevoel van lopen op een zachte ondergrond zoals gras of zand nagebootst. Hierdoor hebben je voetspieren het minder zwaar en maak je ze sterker.

Onder het voetbed zit een tweede zool die ervoor zorgt dat je rechtop staat. Je voeten zijn goed in balans en het extra dikke stuk onder de hiel zorgt voor ondersteuning en extra schokdemping. Het kan zijn dat je even moet wennen aan de pasvorm van Skechers wanneer je deze voor het eerst draagt. De afgeronde zool kan een beetje onstabiel aanvoelen en je gebruikt andere spieren tijdens het lopen of staan. Geen zorgen! Dit went vanzelf en je zult het comfort van Skechers nooit meer willen missen.

 

Skechers collecties

  • Arch fit
  • GOwalk
  • Modern comfort 
  • Skechers Street collectie 
  • Sport
  • S-Lights
  • Twinkle Toes

 

Shop per categorie