Kies een categorie

Thermokleding

Het kan flink koud worden in de wintermaanden. Wanneer je naar buiten gaat voor een wandeling of een potje sleeën in de sneeuw is het belangrijk om warm te blijven. Thermokleding of thermo ondergoed is een perfecte uitkomst! Tijdens het bewegen produceer je warmte. Thermo onderkleding helpt je een handje om de warmte vast te houden en zorgt ervoor dat je niet afkoelt. Daarnaast houdt thermokleding je droog omdat de stof ademend en sneldrogend is en wordt transpiratievocht snel afgevoerd.

Thermo sportkleding

Sport jij graag in de frisse buitenlucht? Een rondje hardlopen in het park of trainen op het hockey- of voetbalveld? Ook dan moet je jezelf beschermen tegen de kou met thermokleding. Wanneer je last hebt van de kou of wind zal dit niet bevorderlijk zijn voor je prestaties. Zeg maar dag tegen al die lagen kleding en hallo tegen thermokleding! Lekker warm én door de aansluitende pasvorm kun je vrij bewegen tijdens het trainen. Trek een thermo legging onder je sportbroek aan en een T-shirt of thermoshirt met lange mouwen onder je bovenkleding en je bent klaar om het veld op te gaan! 

Goedkope thermokleding

Ben je op zoek naar goedkope thermokleding? Dan zit je bij Scapino aan het juiste adres. In onze collectie vind je thermoshirts en comfortabele, aansluitende thermobroeken en thermoleggings van Mountain Peak en Osaga. Hiermee kun jij je warm kleden tegen de kou én heb je geen smoesjes meer om niet te gaan sporten in de winter. Tijdens hardlopen, voetballen of wintersport is het belangrijk om je lichaam te beschermen tegen de kou en je spieren warm te houden met thermokleding. Door lage temperaturen op de piste of een winterse dag in eigen land kunnen je bloedvaten vernauwen. Door een te lage bloedtoevoer loop je makkelijk blessures op. En dit wil je natuurlijk voorkomen. Draag daarom altijd thermokleding wanneer je gaat sporten in de koude buitenlucht.

Hoe werkt het?

Thermokleding heeft als belangrijkste functie het regulieren van de lichaamstemperatuur en het droog houden van je lichaam. Bij beweging houdt thermokleding de warmte van de inspanning vast, en zorgt de thermokleding ervoor dat zweet wordt afgevoerd. In onze blog over thermokleding vertellen we je alles wat je moet weten! Daarnaast shop je bij Scapino voordelige thermokleding voor dames, heren thermokleding en thermokleding voor je kind.

Je thermokleding gratis afhalen in de winkel

Bestel je thermokleding online en haal ze gratis af in de winkel bij jou in de buurt. Zo hoef je niet de hele dag te wachten op je pakketje. Zodra de thermokleding is bezorgd, ontvang je van ons een e-mail. Nu alleen nog even afhalen. Wil je bij nader inzien toch een andere maat of kleur? Ruil je thermokleding dan gemakkelijk in de winkel.

Categorie Soort
Thermokleding dames Thermo shirt dames
Thermokleding heren Thermobroek dames
Thermokleding kind Thermoshirt heren
  Thermobroek heren
  Thermoshirt kind
  Thermobroek kind