Kies een categorie
Fitnesskleding dames
Fitnesskleding
(137 artikelen)

Fitness kleding dames

Hou jij ervan om lekker in beweging te zijn en kan je de sportschool niet vaak genoeg zien? Bij Scapino vind je super leuke en goede Fitness kleding voor dames. De fitness kleding zit goed en is ook nog eens verkrijgbaar voor een fijne prijs. Wacht niet langer en neem snel een kijkje in de fitness kleding dames collectie. We hebben een ruim, wisselend assortiment voor elke sporter. Nieuwe sportkleding maakt het altijd ook net iets leuker om weer te gaan sporten. Hoe leuk is het om je cardio training of een groepsles te volgen in je nieuwe sportkleding?

De luchtige en super comfy joggingbroek

Een joggingbroek is echt je beste vriend. Ideaal, want je kan m echt bijna altijd wel aantrekken. Hij is lekker zacht en warm en zit ook nog eens super comfortabel. Wat wil je nog meer? Heerlijk toch om met die fijne joggingbroek een sportlesjes te volgen? Bekijk de joggingbroek dames collectie. Je benen zullen je dankbaar zijn. Heerlijk warm. Ga jij voor een grijze of zwarte broek? Of voor een bekend merk. Dat kan ook! We hebben ook regelmatig joggingbroeken van merken zoals Bjorn Borg of Puma. Kijk maar eens! 

Een sportshirt kan niet ontbreken in je sportgarderobe

Bij Scapino vind je veel verschillende sport shirts voor dames. Ze zien er leuk uit en hebben een goed pasvorm. Niets zal je tegenhouden om je persoonlijke record te verbreken. De shirts zitten niet te strak om je lichaam heen. Lekker veel bewegingsruimte heb je dan! Heerlijk toch? Bekijk de sportshirt dames collectie maar eens! Er zit voor iedereen wel wat tussen. Leuke gekleurde shirt, donkere shirts, wat kortere of lange shirts of shirts van bekende merken.

Sportlegging dames, zit als gegoten

Zacht en elasticiteit. Daar staan sportleggins natuurlijk om bekend. Ze zitten als gegoten. Ze sluiten helemaal aan op je benen. Hierdoor kan je je optimaal bewegen. Wat wil je nou nog liever in de sportschool? Lekker alle bewegingen soepel kunnen maken door die broek waarvan je haast niet voelt dat je hem aan hebt. De sportleggins dames collectie van Scapino is het bekijken meer dan waard!

Super voordelige fitnesskleding

De prijs van fitnesskleding kan nogal eens flink oplopen. Je zal er bij Scapino verstelt van staan. Fitnesskleding koop je voordelig bij ons! Goede fitness kleding voor dames voor ook nog eens een goede prijs. Je kan die ene leuke sportlegging, sportshort of sportvest haast niet laten liggen.

Je fitnesskleding ruilen?

Heb je je kleding nou online besteld en ben je achteraf toch niet tevreden met de kleur of zit de sportlegging of joggingbroek toch niet helemaal lekker? Kom dan naar een van onze winkels. Je kan je kleding namelijk gewoon binnen 30 dagen gratis ruilen. Ideaal toch? Nog een voordeel van online bestellen: je hebt de mogelijkheid om achteraf te betalen.