Kies een categorie
Huispakken
Huispakken
(45 artikelen)

Huispak dames

Met je nieuwe huispak voor dames kun je de hele avond lekker op de bank hangen. Filmpje aan, popcorn erbij, genieten maar! Onze huispakken zijn ook heel geschikt voor thuiswerken trouwens. Thuiswerken was nog nooit zo relaxed.

Lekker warm op de bank met je dames huispak

Soms wil je gewoon even lekker op de bank hangen. En wat zit er nou lekkerder dan een huispak op zo’n moment? Bij Scapino vind je allerlei fijne dames huispakken. Van Puma en Björn Borg bijvoorbeeld. En in het zwart, grijs of roze. Lekker voor een dagje waarop je even niks hoeft. Of als je geen zin hebt om ‘gewone’ kleren aan te trekken.

Huispakken voor comfortabel thuiswerken

Thuiswerken is veel comfortabeler met een fijn huispak. Daarom vliegen ze bij ons over de toonbank. Shop ook een huispak voor dames en je bent ready om aan de slag te gaan. En je hoeft na het werken niet meteen een chilloutfit aan te trekken. Die draag je al!

Sla je slag, dames!

Kies je favo huispak uit en bestel hem gelijk online. Even in je winkelmandje zetten, je gegevens invullen en betalen. In no time staat de pakketbezorger voor de deur. Nu kun je je lekker op de bank nestelen met je huispak voor dames.