Kies een categorie
Dames pantoffels
Dames pantoffels
(73 artikelen)

Pantoffels dames

Op een winterse dag lekker bij de kachel kruipen met je warme pantoffels. Of even een paar aanschieten als je de tuin in loopt. Dames, neem van ons aan: sloffen zijn hartstikke handig voor thuis. En comfortabel natuurlijk. De fluweelzachte binnenkant voelt zo lekker aan je voeten. En de meeste damessloffen bieden wat ondersteuning voor je voeten dankzij de stevige zool.

Comfy, warme pantoffels in allerlei soorten en maten

Ontdek de hele collectie warme pantoffels in onze webshop. Van supercomfy Spaanse sloffen tot gevaarlijk zachte dieren aan je voeten. Bij ons vind je altijd de sloffen voor dames die je zoekt. Klik op je maat en ontdek welke modellen we hebben. Onopvallend, felgekleurd of met een leuk dierenprintje. Of juist simpele zwarte pantoffels voor dames. Zodra je de pantoffels aandoet, voel jij je helemaal thuis.

Dé bestseller onder de dames pantoffels

Een lekker eenvoudig ontwerp en o zo zacht. Dat zijn Spaanse sloffen dames. Bij Scapino vind je goedkope pantoffels in verschillende kleuren. De zool is stevig, zodat je voeten beschermd zijn. En de binnenkant van de Spaanse sloffen – wauw – die is lekker warm en superzacht. Shop ze vandaag en je zit morgen al met warme voetjes op de bank.

Handige pantoffels voor binnen en buiten

De dames muilen van Blenzo en Thu!s zijn heel handig. Je stapt er zo in en uit. Hoef je nooit meer op één been te hinken om je andere pantoffel aan te trekken. Supermakkelijk. En je kan ze ook gewoon buiten dragen. Als je even de tuin in loopt bijvoorbeeld. De instapsloffen hebben namelijk een rubberen zool.

Een feestje aan je voeten

Hou jij van lekker gek? Ga dan voor de gave dierenpantoffels voor dames van Scapino. Steek je voeten in zachte alpaca’s, lieve uiltjes of spinnende katten. We hebben ook grommende tijgers, gevaarlijke krokodillen en zoete unicorns. Beestachtig leuk, die damessloffen.

Pantoffels en sloffen bestel je op Scapino.nl

Pantoffels voor dames zijn verkrijgbaar in allerlei soorten. Pantoffels met een zachte zool of juist met een harde zool, zodat je er ook even mee naar de schuur kan lopen. Damessloffen online bestellen doe je in een handomdraai. En je hebt direct een goed overzicht van de complete collectie.