Kies een categorie
Schaatsen
Schaatsen

Schaatsen dames

Wij snappen namelijk dat je pas op het laatste moment weet dat er ijs ligt. Dus bieden we een supersnelle service. Ga voor wendbare ijshockeyschaatsen of hoge noren voor een toertocht. Advies nodig? Onze klantenservice helpt je graag de juiste schaatsen te vinden.

Lekker wendbaar op ijshockeyschaatsen voor dames

IJshockeyschaatsen hebben korte ijzers. Daarom kan je er goed mee uitwijken en draaien. Ideaal voor ijshockey dus. Maar ook als je met vrienden of je kids naar de ijsbaan gaat, zijn ijshockeyschaatsen heel handig. Je kan snel uitwijken als er iemand aankomt. En je beweegt supervlug als je kind dreigt te vallen.

Dames noren voor de mooiste toertochten

Noren voor dames zijn schaatsen met langere ijzers. Daardoor ben je minder wendbaar. Maar je kan er wel goed afstanden mee schaatsen. Train je voor de enige echte Elfstedentocht of rij je graag toertochten? Kies dan voor deze schaatsen. Echte toerrijders rijden op noren. De schoen is stevig en ondersteunt je voeten en enkels goed. Daarom zijn deze schaatsen geschikt voor zowel beginnende als ervaren schaatsers.

Nijdam schaatsen voor het hele gezin

De hele familie schaatst op Nijdam schaatsen. Voor dames, heren en zelfs de kids vind je passende Nijdam schaatsen. Van stevige hoge noren tot softboot ijshockeyschaatsen. De schoen is voorzien van een warme voering, zodat je urenlang kan schaatsen zonder het koud te krijgen. Gelukkig maar, want op die spaarzame dagen dat je kan schaatsen wil je er zolang mogelijk van genieten!

Schoenen die je warm houden in de winter

Brrrr, bibberend kom je aan op de ijsbaan. Je hebt nu al koude voeten en je moet nog beginnen met schaatsen. Shop daarom damesschoenen die je voeten warmhouden. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze superwarme dames snowboots, waterdichte sneeuw- en regenlaarzen en modieuze dames laarzen.

Ik wil morgen al schaatsen… kan dat?

Ja, bij Scapino kunnen we heel snel leveren. Dat betekent: als je vandaag voor 22:00 uur bestelt, krijg je je bestelling morgen al.* Dan kan je morgen dus gelijk schaatsen. Yay! Snel bestellen en je kan in no time de ijzers onderbinden. Op naar de ijsbaan – of mooier nog: het natuurijs op een bevroren rivier of meer!