Kies een categorie
Home
Dutchy
Dutchy

Shop per categorie

(218 artikelen)

Dutchy voetbalschoenen & voetbalkleding

Voetbal is met ongeveer 3,5 miljard fans sport nummer 1 in vele landen. Waar het vroeger voornamelijk een mannensport was, hebben dames de bal overgenomen. Vrouwenvoetbal is ontzettend populair en de aanmeldingen voor meisjesvoetbal nemen jaarlijks gigantisch toe. Gelukkig heeft Dutchy een frisse collectie voetbalkleding voor de meiden en natuurlijk ook voor alle andere voetballers onder ons. Dutchy maakt topkwaliteit voetbalschoenen- en kleding voor een enorm goede prijs.

Voetbalschoenen voor alle soorten ondergrond

Voor heren, dames en zeker ook voor de boys heeft Dutchy leuke tenues en bijpassende voetbalschoenen. Dutchy heeft voetbalschoenen voor alle soorten ondergrond, zoals FG, TF, AG en IC. De helft van de wedstrijden wordt gespeeld op kunstgras. Het is af te raden om met gewone voetbalschoenen op kunstgras te spelen. Kunstgrasschoenen hebben meer en kortere noppen waardoor ze een stevigere grip bieden. De onderkant van zaalvoetbalschoenen zijn aanzienlijk anders en daardoor niet geschikt voor het grasveld. De juiste schoenen voor de juiste ondergrond kunnen vervelende blessures gemakkelijk voorkomen. 

Iedere sporter kan terecht bij Dutchy

Niet alleen voetbal is ‘in’, sporten in zijn algemeenheid wint aan populariteit. Steeds meer mensen zijn bezig met hun gezondheid en besteden meer aandacht aan voeding en beweging. Wereldwijd is een gezonde leefstijl een trend die zich steeds meer uitbreidt. We komen steeds meer in beweging. Bijna de helft van de Nederlanders haalt de bewegingsnorm; 5 dagen in de week een half uur bewegen. Iedere sporter kan terecht bij Dutchy! 

Topkwaliteit voetbalschoenen

Dus mocht je nog niet sporten, misschien kunnen de stoere voetbaloutfits van Dutchy je overhalen om ook een rondje te rennen of een balletje te slaan. Dutchy heeft topkwaliteit sportschoenen en sportkleding voor een enorm goede prijs. Krijg jij ook niet genoeg van de nieuwe Dutchy collectie? Gelukkig is de webshop 24 uur per dag geopend en kan je op ieder moment bestellen. Profiteer van de vele voordelen zoals 30 dagen retour in de winkel of eerst passen, na 14 dagen betalen met Riverty.