Kies een categorie
Lage heren sneakers
Lage heren sneakers
(225 artikelen)

Lage sneakers heren

Als je op zoekt bent naar lage sneakers voor heren ben jij precies op het juiste adres beland. Bij Scapino hebben we een fijne collectie lage heren sneakers voor een nog fijner prijs!

Veelzijdig en altijd in de mode

De lage sneaker voor heren is misschien wel de meest veelzijdige schoen die er is! Dat maakt dat sneakers populair zijn en blijven. En dit al decennia lang! Je kunt ze werkelijk overal mee combineren en altijd dragen. Draag ze casual onder jeans, een cargobroek of shorts. Of combineer business met casual en draag ze onder een pantalon, een overhemd en colbert. Een perfecte outfit om naar het kantoor te dragen!

Vind de sneaker die bij jou past!

Heb jij een voorkeur voor merkschoenen? Bij Scapino hebben wij lage heren sneakers van onder andere Nike, Adidas en Tommy Hilfiger. Wil je liever een nette sneaker? Bekijk dan onze McGregor, Cafe Moda, Gaastra of S. Oliver sneakercollectie eens. En als je weinig geeft om merken en liever voordelig een paar mooie, lage heren sneakers wilt scoren dan raden wij jou Blue Box aan. Een merk die voordelig trendy schoenen maken voor heren, dames en kinderen.

Houd je sneakers schoon en fris

Ga jij voor een paar sneakers van echt leer, suéde, nubuck, textiel of imitatieleer? Bij Scapino hebben wij lage heren sneakers van verschillende materialen. Maar wat jouw persoonlijke voorkeur en stijl ook is, jij wilt jouw schoenen natuurlijk schoon en zo lang mogelijk mooi houden. Wij helpen jou hier graag mee. Lees alles over hoe jij jouw sneakers onderhoudt in onze blog: Hoe maak ik mijn sneakers schoon?

Shop jouw lage heren sneakers bij Scapino

Hoe fijn is het om jouw nieuwe paar lage heren sneakers te kopen waar en wanneer het jou uitkomt? Dat kan 24 uur per dag, 7 dagen in de week in onze online shop. Pas jij je schoenen liever eerst? Dat kan in een van onze winkels. We hebben ruim 170 filialen door heel Nederland en dus is er altijd een Scapino bij jou in de buurt.

Heb jij nog vragen over lage heren sneakers of over onze assortiment? Neem dan contact op met onze klantenservice.