Kies een categorie
Veterboots kinderen
Veterboots kinderen
(58 artikelen)

Veterboots kind

Kinderboots zijn er in allerlei varianten. Zo ook de welbekende veterboots! Ben jij hiernaar op zoek? Wacht niet langer en neem eens een kijkje in onze ruime collectie. Hier vind je verschillende exemplaren voor jongens en meisjes van merken zoals Blue Box en Hush Puppies.

Makkelijk schoenen zo in te stappen

Voor kinderen is het belangrijk dat ze goede schoenen hebben waar je makkelijk in kunt stappen. Geen gedoe met lastige veters of gespen is wel zo fijn. Onze veterboots kind hebben naast veters ook een ritssluiting aan de binnenzijde. Deze kunnen ze gemakkelijk zelf open of dicht doen. Met de veters kun je ze boots mooi aansnoerden zodat ze goed aansluiten en er geen kou bij de voeten kan komen.

Veterboots kind van leer

Op zoek naar veterboots kind van leer? We got you! Ons assortiment bestaat uit verschillende merken waaronder Hush Puppies, Groot en TwoDay. Stuk voor stuk veterboots van hoge kwaliteit leer met een fijn comfortgehalte. Leer is ademend zodat je kind geen last krijgt van irritaties aan de voetjes of zweetvoeten. Daarnaast is het duurzaam en gaan leren schoenen lang mee. Mits ze je op de juiste manier verzorgt natuurlijk. Hier lees je alles over op onze blog.

Kies je favoriete kleur

Is jouw zoon of dochter gek op een bepaalde kleur? Dan kan hij of zij ongetwijfeld ook een paar kinder veterboots in deze kleur scoren. Van basic zwart en beige tot roze, groen of blauw: bij Scapino vind je heel veel veterboots kind in verschillende kleuren. Of wat dacht je van een leuk extraatje zoals dierenprint of glitter? Steel de show!

Hoge kwaliteit voor een lage prijs

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Scapino. En wij vinden dat hoge kwaliteit niet altijd hoeft te betekent dat de prijs óók hoog is. Daarom zijn onze schoenen, kleding en accessoires altijd scherp geprijsd.

Veterboots kind online bestellen

Heb je leuke veterboots voor je kind gezien op onze website? Dan bestel je ze gemakkelijk online. Je kunt je bestelling thuis laten bezorgen of in een van onze winkels. Dan betaal je geen verzendkosten. Ook kan je kind ze dan meteen even passen. Mocht de maat niet goed zijn dan ruil je ze gemakkelijk om voor een andere maat of een ander artikel.