Kies een categorie
(30 artikelen)

Dad sneakers voor meisjes

Dikke zolen, felle kleuren en stoere dierenprintjes, dat zijn onze dad sneakers voor kinderen. Shop snel het favoriete paar van je dochter. Daar zal ze blij van worden. Welke chunky sneakers voor meisjes vinden jullie het leukst? Ze zijn verkrijgbaar in alle meisjesmaten van 28 tot en met 39! Shinen maar, met die prachtige nieuwe schoenen.

Hippe chunky sneakers voor je kind

Dad sneakers of chunky sneakers zijn de grove gympen die je vader of opa vroeger droeg. Vandaar de naam. Vroeger werden ze gezien als superlelijk en je schaamde je dood dat je opa of vader erop rondliep. Nu zijn ze echter helemaal in. Voor meisjes en dames dan. De dikke zolen zijn een onmisbaar kenmerk van de schoenen. Ook zit er vaak een soort golving in de zool, wat de sneakers iets eleganter maakt. Heel fijn: ze kunnen wel tegen een stootje. Je kleine meisje kan dus lekker spelen en ravotten met je favo dad sneakers aan.

Kinderschoenen voor alle kleine jongens en meisjes

Liever geen dad sneakers voor je kind? Gelukkig vind je bij Scapino nog een heleboel andere soorten kinderschoenen. Zo hoef je nooit bang te zijn dat je de goede schoenen niet kan vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van fijne klompen voor in de tuin, hippe sneakers of comfortabele schoenen? En dan hebben we ook nog lekker warme pantoffels, stoere enkellaarsjes en de beste sportschoenen.

Bestellen maar, we staan morgen al op de stoep!*

Yes, je hebt een paar dad sneakers voor meisjes gekozen. Nu alleen nog maar bestellen en we staan morgen al op de stoep met je pakketje. Bestel dan wel op een werkdag voor 22:00 uur. Bestel je na 22:00 uur of in het weekend? Dan duurt de bezorging een dag langer. Bekijk voor meer info de levertijd.