Kies een categorie
Wandelschoenen kids
Wandelschoenen kids

Wandelschoenen kinderen

Wanneer je van plan bent om een flink eind te gaan lopen, dan is een paar stevige wandelschoenen voor je kinderen wel belangrijk. Scapino bewijst dat goede kinder wandelschoenen niet duur hoeven te zijn. Er zijn bergschoenen voor kinderen in een hoog model die de enkels goed ondersteunen, maar natuurlijk ook lage wandelschoenen die je kind prima kan dragen op vlak terrein. We hebben hippe modellen voor jongens en meisjes.

Wandelen in de regen met waterafstotende wandelschoenen

Alle kinder wandelschoenen zijn waterafstotend en voorzien van een stevige profielzool. Dat betekent dat je kind ze ook op regenachtige dagen goed kan dragen. Je glijdt namelijk niet zomaar uit als de straat glad is. En de voeten blijven lekker droog met onze wandelschoenen voor jongens en meisjes. Gelukkig maar, want zo krijg je ook niet zo snel last van je voeten.

Bergschoenen of wandelschoenen voor je kind?

Twijfel je tussen bergschoenen en wandelschoenen? Of wil je weten wat het verschil is? Wij helpen je graag. Bergschoenen zijn over het algemeen wat steviger en hoger. Dit type schoen ondersteunt de enkels van je kind, zodat hij op een oneffen bergpaadje niet door zijn enkels gaat. Ook als je in het bos gaat wandelen kan een bergschoen fijn zijn. Wandelschoenen zijn een stuk lichter, flexibeler en ondersteunen de enkels minder. Op vlakke wegen kan je deze prima dragen. Je loopt daar immers veel minder risico om je enkels te bezeren.

Sandalen voor een zomerse wandeling

Je hebt zin om te gaan wandelen, maar het wordt vandaag wel erg warm. Dan zijn wandelsandalen voor kids een uitkomst. Neem je kinderen mee op stap op stevige sandalen die goed aansluiten op de voet dankzij verstelbaar klittenband. Lekker wandelen, rennen en ravotten zonder het warm te krijgen.

Lekker bewegen op de kinderschoenen van Scapino

Is jouw kind graag actief en het liefst de hele dag in de weer? Shop dan kinderschoenen bij Scapino. Onze sportschoenen bewegen lekker met de voeten van je kind mee. En de casual schoenen die je bij ons vindt kunnen wel tegen een stootje. Klittenbandschoenen, veterschoenen, boots en klompen. Bij ons vind je het allemaal.

Je wandelschoenen online bestellen

Het volledige overzicht van alle wandelschoenen voor jongens en wandelschoenen voor meisjes vind je bij Scapino online. Om fijne schoenen te kopen hoef je de deur niet meer uit. Bestel ze eenvoudig online bij Scapino en laat ze thuis of in een Scapino-winkel bij jou in de buurt bezorgen.