Kies een categorie
Home

Natuform – een combinatie van mode en comfort

Goede degelijke slippers die verrukkelijk lopen en ook nog duurzaam zijn. Klinkt goed, toch? De slippers zijn sinds enkele jaren aan ons modebeeld toegevoegd. En daar worden de comfortdragers onder ons blij van. In Nederland zijn dat er veel! Hoe comfortabeler de schoen, hoe vaker je ze aanhebt. En als je mode en comfort kunt combineren en als ze ook nog leuk geprijsd zijn, dan is er toch geen reden te bedenken om ze niet aan te schaffen?
 

Houd je van kwaliteit, modieus, praktisch en betaalbaar?

Over het algemeen is de Nederlandse vrouw pragmatisch. Ze houdt van kwaliteit, het moet betaalbaar zijn, modieus, praktisch en comfortabel. In tegenstelling tot de Zuid-Europese vrouwen besteden wij gemiddeld minder tijd aan ons uiterlijk. Terwijl de dames in het zuiden de puntjes op de i zetten, trekken wij het liefst iets aan en lopen na een snelle blik in de spiegel zo naar buiten.
 

Natuform slippers

Naturform heeft dat goed begrepen door met teenslippers op de markt te komen, die door het voorgevormde voetbed ontzettend comfortabel zitten. En ze zijn er ook in grotere maten, niet alleen de slippers maar ook de schoenen. En dat is goed nieuws, voor dames met wat grotere schoenmaten.
 

Comfortabele schoenen voor een leuk prijsje koop je bij Scapino!

Onze voeten worden steeds breder en langer. Ze zijn in de afgelopen 40 jaar al twee maten groter geworden. Dat is logisch als je bedenkt dat het lichaam ook steeds groter en steeds zwaarder wordt. Ook de meisjes van tegenwoordig hebben vaak al grotere maten. En dan is het fijn te weten dat er modieuze en comfortabele schoenen zijn die je voor een leuk prijsje kan kopen.