Kies een categorie
Home
(34 artikelen)

Softline, een brede collectie elegante schoenen

Modieuze schoenen die een tikkeltje anders zijn. De ene schoen is de andere niet. Je kunt, als je een model in je hoofd hebt, wekenlang zoeken naar dat ene paar schoenen. De kans is groot dat SoftLine dat model wel heeft. Hun collectie is zo breed en zo divers, dat er voor iedere smaak iets passends is. Wat Softline zo bijzonder maakt, zijn de details. Deze zijn echt anders, opvallend zonder op te vallen. De perforaties bij de suèdine sandalen zorgen ervoor dat een gewone sandaal wordt omgetoverd in een sierlijke, elegante schoen. Op sommige modellen zitten als versiering ook strass steentjes. Op die manier heeft Softline er een schoen van gemaakt die het omkijken meer dan waard is.
 

Schoenen met een uitstekende pasvorm en buigzame zool

Softline, de naam zegt het al, staat bekend om haar zachtheid. Alle schoenen hebben een uitstekende pasvorm en een buigzame zool, wat het lopen ontzettend comfi maakt. De demping in de zool en de brede leest maken dat je ze eigenlijk nooit meer uit wilt doen. Dat maakt, in combinatie met de aparte look, dat Softline een merk is om te onthouden.
 

Sandalen en sneakers met een unieke look

De Softline sneakers zijn zoals je gewend bent bij Scapino zeer vriendelijk geprijsd. Maar dat is zeker niet de enige reden om tot aanschaf over te gaan. Evenals de sandalen hebben ook de sneakers een unieke look en feel. De combinatie tussen een dierenprintje en glitters zorgen voor een bijzondere gymp die niet in je kast mag ontbreken. En twijfel je nog? Loop er dan eventjes op, je wilt ze dan vast niet meer uitdoen.
 

Softline comfort schoenen koop je bij Scapino

De aparte modellen in combinatie met de hoge mate van comfort zorgen ervoor dat Softline een merk is om te onthouden. Dat geldt ook voor de enkellaarsjes, ballerina’s en de pumps.