Kies een categorie
(114 artikelen)

Gymkleding kind

De favoriete les van heel veel schoolkinderen; gym! Lekker apenkooien, klimmen en koprollen maken tijdens de gymles met je vriendjes en vriendinnetjes. Met de gave gymkleding van Scapino zie je er ook nog eens supercool uit! En natuurlijk niet onbelangrijk: je kunt er lekker in bewegen. Zoek je gymkleding voor meisjes en jongens? Dan zit je bij Scapino goed.

Voordelige gympakjes

In onze collectie vind je goedkope sportkleding voor gymnastiek. Wat dacht je van het welbekende gympakje? Alleen nog een paar gymschoenen erbij en je kind is klaar om te gaan! Bij Scapino shop je voordelig meisjes gymkleding en jongens gymkleding.

Gymmen in handige sportsetjes

Kies gymkleding waar je kind zich lekker in voelt en waar hij zich vrij in kan bewegen. Met de tweedelige sportsetjes sla je twee vliegen in één klap en is de gymoutfit van je zoon of dochter meteen compleet. Een comfortabele broek en bijpassend T-shirt in vrolijke kleur of met leuke print.

Sportkleding voor groot en klein

Of je kind nou op de basisschool of het voortgezet onderwijs zit, voor de juiste gymkleding zal je altijd slagen. In onze collectie vind je sportkleding voor groot en klein. Met merken als Dutchy, Osaga en Nike of Adidas zit er voor iedereen wat tussen. Wat dacht je van een comfortabele joggingbroek of sport shirt van Adidas? Maak de blits in de gymzaal met jouw hippe gymkleding!

Gymkleding online kopen

Koop je favoriete gymkleding online bij Scapino of kom langs in een van onze winkels. Je laat je pakketje makkelijk thuis bezorgen zodat jij de deur niet uit hoeft. Laat je je nieuwe gymkleding in onze winkel bezorgen? Dan is dat altijd gratis.