Kies een categorie

Ski jas kopen

Zonder goede ski jas geen geslaagde wintersport! Maar ook tijdens een pak sneeuw in eigen land komt een goede wintersportjas heel goed van pas. Ben jij van plan om er eentje aan te schaffen? Bijvoorbeeld omdat je gaat skiën, snowboarden of gewoon winterpret in eigen land? Bekijk dan snel onze collectie.

Functionele ski jassen van Mountain Peak

Bij Scapino scoor je functionele ski jassen van het merk Mountain Peak. Stuk voor stuk voor een lage prijs zoals je van ons gewend bent, en uiteraard van de hoogst mogelijke kwaliteit. Verkrijgbaar voor heren, dames en kinderen; van de kleinste tot de grootste maat. Een goede ski-jas beschikt over een aantal eigenschappen waardoor jij warm, droog en beschermd bent tijdens wintersport;

  • Waterbestendig
  • Capuchon
  • Windstopper
  • Sneeuwvanger
  • Zakken voor skipas en skibril
  • Verstelbare boorden

Welke ski jas past bij mij?

De juiste ski jas kiezen kan soms best een lastige opgave zijn. Er zijn veel verschillende modellen, met verschillende functies en ook verschillende prijscategorieën en maten. Vraag jij je af welke ski jas je moet kopen? Om je een beetje op weg te helpen kun je ons blog welke ski-jas kopen lezen waarin we een aantal tips op een rij hebben gezet. Zo ben jij verzekerd van een ski jas die goed bij jou past!

Ski jas voor het hele gezin

Met het hele gezin op wintersport? Of hebben we geluk en valt er in dik pak sneeuw in ons koude kikkerlandje? Bij Scapino slaag je voor een wintersportjassen voor dames, heren en kinderen. Extra leuk: de skibroeken zijn afgestemd op de ski jassen en skipully’s zodat je een compleet skipak kunt samenstellen voor een lage prijs!

Klaar voor de winter(sport) van top tot teen

Met alleen een jas op zak ben je er natuurlijk nog niet. Gelukkig kun je ook bij ons terecht voor een comfortabele skibroek, warme skipully of thermokleding. Daarnaast vind je ook handige extra’s zoals skisokken, snowboots en winteraccessoires in onze collectie. Zo ben jij van top tot teen klaar om de piste op te gaan.

Goedkope ski jas online kopen

Goedkope ski jas kopen van hoge kwaliteit? Dan zit je bij Scapino aan het juiste adres. Je bestelt je nieuwe wintersportjas gemakkelijk online in slechts een paar klikken. Je kunt er voor kiezen om je pakket thuis te laten bezorgen of gratis in een van onze winkels. We begrijpen dat je de ski jas eerst even wilt passen voordat je betaalt. Je kunt daarom kiezen om achteraf te betalen met Riverty. Toch niet de juiste maat gekozen? Dan ruil je ‘m gemakkelijk en gratis om binnen 30 dagen in onze winkels.