Kies een categorie

Skipully kopen

Op wintersport of sneeuwpret in Nederland? Dan is het belangrijk om jezelf lekker warm te houden. Een skipully is een perfecte onderlaag onder je ski-jas op de piste of tijdens een sneeuwballengevecht met je vrienden. In onze collectie shop je een skipully dames, heren en kinderen voor een lage prijs.

De functie van een skitrui

Een skipully, ook wel skitrui genoemd, wordt gebruikt als tussenlaag tussen thermokleding en je ski-jas. De functie is simpel: warmte! Een skitrui houdt je lichaam goed op temperatuur, voert het zweet af zodat je droogt en comfortabel blijft. Onze skipullys van Mountain Peak zijn er in verschillende uitvoeringen. Zo shop je een exemplaar met col, ritssluiting of duimgaten in de mouwen. Daarnaast zit er verschil in materiaal. Bij extreme kou kun je kiezen voor een fleece pully en bij goed weer eentje van dunnere maar toch warmte-regulerende stof.

Meer weten? Lees dan onze blog over de functie van een skipully.

Skipully voor volwassenen

Ben je op zoek naar een skipully dames? Dan zit je bij Scapino aan het juiste adres! De skitruien voor dames zijn qua vorm iets anders ten opzichte van de skitruien voor heren omdat ze getailleerd zijn. Zo sluiten ze mooi aan op je lichaam, wordt transpiratievocht het beste afgevoerd en de warmte vastgehouden. In onze collectie vind je verschillende exemplaren voor dames. Zoek je een skipully dames zwart die je overal bij kunt matchen? Of ga je voor een gewaagde print die je kunt combineren met je ski-jas? Genoeg keuze bij Scapino. Voor ieder wat wils.

Je wintersport outfit is niet compleet zonder heren skipully. Warm, comfortabel en met een mooi desing. Je kunt kiezen voor een basic kleur of stoere print. Onze skicollectie wordt met zorg samengesteld en ontworpen. Zo kun je een matchende skibroek en ski-jas voor heren kiezen of lekker mixen met verschillende kleuren.

Skipully's voor iedereen

Kinderen spelen graag buiten. Als er een dik pak sneeuw gevallen is al helemaal. Wat een pret! Tijdens het spelen in de sneeuw of een wintersport met de familie is het belangrijk dat je kind zich warm aankleedt. Uiteraard vind je ook een skipully’s voor jongens en meisjes skipully's in onze collectie. Met een vrolijke print die je kunt matchen bij de ski-jassen en skibroeken.

Van top tot teen warm gekleed de piste op

Voor een complete wintersport outfit kun je terecht bij Scapino. We hebben heel veel skikleding voor jong en oud. Van warme ski-jassen en skibroeken tot thermokleding en snowboots. Naast kleding vind je ook winteraccessoires in het assortiment, zoals skihelmen en skisokkken. Zo ben je van top tot teen klaar om de piste op te gaan.

Skipully online kopen bij Scapino

Bestel je skipully online in onze webshop en laat je pakketje thuis of gratis in een van onze winkels bezorgen. We begrijpen dat je je nieuwe skikleding eerst even wilt passen. Daarom kun je achteraf betalen met Riverty. Mocht je liever een andere maat of kleur willen dan is dat uiteraard geen probleem. Je kunt je bestelling gratis ruilen of retourneren in onze winkels binnen 30 dagen.