Kies een categorie
Voetbalschoenen kinderen
Voetbalschoenen kinderen
(124 artikelen)

Voetbalschoenen

Jij verslaat de tegenstander met gemak met onze voetbalschoenen. Een fantastische grip en fijne pasvorm vinden we belangrijk. Natuurlijk hebben we voetbalschoenen met en zonder noppen. Van merken als Adidas, Nike, Dutchy en Puma. Zoek jij sportschoenen voor kinderen of volwassenen? We hebben het allemaal voor je.

Nieuwe voetbalschoenen kopen?

Heb je een paar nieuwe voetbalschoenen nodig? Kijk dan als eerste eens in de ruime collectie van Scapino. Hier vind je heel veel verrassend geprijsde voetbalschoenen van diverse merken, waaronder Adidas en Nike. De voetbalschoenen zijn er in verschillende uitvoeringen. Zo bestel je er sportschoenen die geschikt zijn voor gras, zaal of kunstgras. Of je nu een smalle of een brede voet hebt, in de collectie van Scapino kun je je ideale voetbalschoen vast wel vinden.

Voetbalschoenen voor op het grasveld

Er zijn verschillende soorten voetbalschoenen. Elk type is speciaal gemaakt voor een bepaalde ondergrond. Zo hebben we voor op het grasveld FG of firm ground voetbalschoenen. Deze schoenen met noppen hebben een goede grip op het veld. Zo versla je in no time je tegenstanders! Ook een goede ondersteuning van je voeten en enkels is belangrijk.

De beste kunstgrasschoenen

Voor kunstgras hebben we speciale kunstgrasschoenen, ook wel MG of multiground voetbalschoenen genoemd. Deze hebben meer noppen dan schoenen voor natuurgras. De noppen zijn ook kleiner en ronder, zodat je een beter grip hebt. Het is belangrijk om de goede schoenen te kiezen als je op kunstgras voetbalt. Een groot deel van de blessures wordt namelijk veroorzaakt doordat spelers verkeerde schoenen dragen.

Zaalschoenen

In de zaal heb je natuurlijk andere voetbalschoenen nodig dan op het veld. Zaalschoenen – indoor court of IC voetbalschoenen – hebben een stevige zool met een goede grip op de zaalvloer. Zo ben je lekker wendbaar en hoef je niet bang te zijn dat je uitglijdt. Bovendien geven de zolen van zaalschoenen niet af, ze laten geen zwarte strepen achter.

De beste aanbiedingen

Scapino heeft regelmatig mooie voetbalschoenen in de aanbieding. Houd daarom onze site goed in de gaten voor de allernieuwste collectie. Op deze manier ben je als eerste op de hoogte van alle nieuwe modellen voetbalschoenen. Online heb je bij Scapino een goed overzicht van onze collectie en je kan ze eenvoudig bestellen en bij je thuis of in een winkel in de buurt laten bezorgen.

Shop al je sportschoenen bij Scapino

Voor al je sportschoenen moet je bij Scapino zijn. Shop je favoriete voetbalschoenen, hardloopschoenen en fitnessschoenen direct online. Of kom ze eerst passen in een van onze 170 winkels.

30 dagen ruilen of retourneren

Je Scapino-aankopen kan je 30 dagen gratis ruilen of retourneren. Dat doe je door naar een van onze winkels te gaan. Onze medewerkers helpen je graag verder. En in de winkel kan je dan een nieuw paar voetbalschoenen uitzoeken.