Kies een categorie
(75 artikelen)

Zaalschoenen

Elk type sportschoen moet aan andere eisen voldoen. Zo hebben zaalschoenen bijvoorbeeld een goede grip en demping nodig. Zo ben jij sneller en wendbaarder dan de tegenstander. En krijgen je gewrichten weinig te verduren wanneer je voeten op de grond neerkomen. Volleybal, korfbal, handbal, hockey of zaalvoetbal. Bij alle zaalsporten heb jij de beste zaalschoenen van Scapino nodig.

Zaalschoenen van Nike, Adidas, Puma en Dutchy

Topmerken beloven de beste kwaliteit. En die leveren ze ook. Daarom vind je in de Scapino webshop en winkels zaalschoenen van Nike, Adidas en Puma. Stuk voor stuk merken die doen wat ze beloven. Jouw voeten de beste ondersteuning bieden tijdens het sporten. Dutchy is ons eigen merk. Fantastische kwaliteit voor een lage prijs. Ook mooi meegenomen: de zaalvoetbalschoenen laten geen strepen achter op de vloer van de sportzaal.

De beste zaalsportschoenen voor heren

Kwaliteit is belangrijk bij zaalschoenen voor heren. Je wil je knieën, enkels en heupen niet te zwaar belasten. Met de goede demping van onze indoor sportschoenen voorkom je dat. Kies je favoriete merk en kleur. En nog belangrijker: de goede maat. Zaalschoenen mogen nooit te klein of te groot zijn. Dan krijg je gegarandeerd last van je voeten. In elke Scapino winkel kan je je voeten laten opmeten. Een medewerker adviseert je over de juiste maat en het juiste type schoen.

Sneller dan je tegenstander met zaalschoenen voor dames

Nog maar een paar minuten op de klok. Je móét je tegenstander voorbij. Links, rechts, toch links. Yes, het lukt! GOAL! Met de zaalschoenen van Scapino scoor jij keer op keer. Je bent namelijk wendbaarder dan je tegenstander. En je hebt een supergoede grip. Onze zaalschoenen voor dames hebben namelijk de beste kwaliteit. Je wil nooit meer andere.

Indoor sportschoenen voor fanatieke jongens & meisjes

Is je kind bloedfanatiek tijdens een potje hockey, voetbal of korfbal? Dan zijn de zaalschoenen van Scapino een echte aanrader. Nog nooit was je kind zo snel en zo wendbaar. Superleuk om te zien dat hij steeds beter wordt. Hij laat de andere kinderen in de sportzaal ver achter zich. Is je kind juist meer van ‘meedoen is belangrijker dan winnen’? Ook dan kom je uit bij Scapino. Je koopt alle Adidas, Puma, Nike en Dutchy zaalsportschoenen voor kinderen tegen een leuk prijsje.

Shop je hele sportoutfit bij Scapino

Met alleen sportschoenen ben je er nog niet natuurlijk. Je hebt ook luchtige sportkleding nodig die niet in de weg zit tijdens het sporten. Scapino staat voor je klaar. Trainingsbroeken, sportshirts, vesten en nog veel meer vind je in onze webshop en in de winkels. Kom langs of bestel online!

Gratis retourneren in 170 winkels

Zaalschoenen online bestellen is hartstikke makkelijk. Maar soms heb je net niet de goede maat. Of valt de kleur toch een beetje anders uit dan je dacht. Gelukkig kan je de indoor sportschoenen dan gratis retourneren. Neem ze mee naar een Scapino winkel en we helpen je graag verder.