Kies een categorie
Home Blog Top 5 merken kindersneakers

Top 5 merken kindersneakers

Een overzicht van onze meest favoriete en bestverkochte kindersneakers

Top 5 merken kindersneakers bij Scapino

Veel van onze klanten kwamen als kind al bij ons langs voor een paar nieuwe winterse laarzen of zomerse sneakers. Met ons ruime assortiment betaalbare kinderschoenen is er voor iedereen wel iets leuks te vinden. In deze blog vertellen we je alles over de top 5 merken kindersneakers bij Scapino. Van kleurrijk tot aan een mooie basic sneaker en van echt leren sneakers tot aan sterk geprijsde Osaga sneakers van textiel.

Kleurrijke kindersneakers van Blue Box

Wie Scapino zegt, zegt Blue Box. Ons eigen merk is bij uitstek het meest verkochte en geliefde merk. Van Blue Box hebben we een breed aanbod kinderschoenen: van sneakers tot aan boots en van slippers en sandalen tot aan enkellaarsjes. Blue Box kenmerkt zich door het brede aanbod aan verschillende stijlen. Ook voor volwassenen is er genoeg keuze! Ben jij op zoek naar een nette sneaker voor op kantoor? Of een zomers sandaaltje voor op vakantie? Kijk dan eens tussen het brede aanbod Blue Box schoenen. Voor ieder wat wils!

Voor zowel jongens als meisjes hebben we een breed assortiment Blue Box sneakers. Blue Box sneakers zijn voornamelijk gemaakt van imitatieleer en textiel.  Waar de meiden al snel zullen kiezen voor roze Blue Box sneakers met glitters en unicorns, zijn onder de jongens de stoere sneakers met airzolen vaak populair. Ook aan de stoere meiden hebben we gedacht! Zo verkopen we verschillende stoere dad sneakers. Bij Scapino vinden we het echter erg belangrijk dat iedereen draagt wat hij of zij mooi vindt! Dus neem eens een kijkje tussen onze voordelig geprijsde sneakers van Blue Box.

 

Hoge kwaliteit leren kinderschoenen van TwoDay

TwoDay is een van onze favoriete merken. De heerlijk comfortabele kindersneakers van dit merk zijn gemaakt van echt leer wat ervoor zorgt dat ze extra lang meegaan. Kenmerkend aan deze gewilde sneakers is het klittenband over de wreef en de elastische veters. Lukt het veterstrikken nog niet helemaal? Dan zijn juist deze klittenbandschoenen dus ideaal. Je kind trekt ze makkelijk aan en is weer klaar om te gaan spelen! De kindersneakers van TwoDay zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. In de winter bestaat de collectie voornamelijk uit donkere kleuren. In de zomer zijn de meeste sneakers van TwoDay voorzien van lichte kleuren, metallic inzetten en gekleurde details. Zo kun je jouw sneakers helemaal afstemmen op het seizoen.

Ook bij deze kindersneakers is het belangrijk dat je ze goed onderhoudt. Leer kan door weersinvloeden verkleuren of beschadigen. Daarom is het belangrijk om deze goed in te sprayen en bij intensief gebruik minimaal één keer per maand in te sprayen. Staan je leren schoenen een tijdje in de kast? Spray ze dan ook af en toe in om het leer gevoed te houden. Leer kan namelijk uitdrogen.

Nóg een voordeel aan TwoDay sneakers voor jongens en meisjes is het Dr. Visser keurmerk. Schoenen bij Scapino met het Dr. Visser keurmerk bevatten de volgende kenmerken: buigzame zool, stevigheid rond de hiel en het zijn echte kwaliteitsschoenen van leer. Meer weten over het keurmerk? Meer weten over het keurmerk? Lees onze blog over Dr. Visser kinderschoenen.

 

Comfortabel spelen met Skechers kindersneakers

Wie comfort zegt, zegt Skechers. Hele middagen buitenspelen, een lange dag op school of wandelen met papa en mama? Geen probleem met sneakers van Skechers. De meeste Skechers sneakers zijn voorzien van Memory Foam in de binnenzool. Memory Foam vormt zich naar de voeten en zorgt voor schokdemping tijdens het dragen. Skechers kindersneakers zijn ook verkrijgbaar met lichtjes. Dan is het pas echt een feestje aan je voeten! De lichtjes gaan aan tijdens het lopen en geven een extra leuk effect in het donker.

 

Trendy op pad met Braqeez

Nieuw en populair! Braqeez schoenen zijn trendy, eigenwijs en rebels. Deze stoere sneakers voor kinderen zijn verkrijgbaar in allerlei kleurencombinaties. Zo hoeft een outfit nooit saai te zijn! Braqeez kinderschoenen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit imitatieleer en textiel. Zo kun je lekker spelen, rondrennen en klauteren. En weet je wat deze sneakers ook nog eens lekker praktisch maakt? Ze zijn voorzien van klittenband en elastische veters. Zo kan jouw kind de schoenen gemakkelijk zelf aantrekken en is een veterstrikdiploma (nog) niet nodig.

 

Maak jouw sportieve look compleet met Osaga

Voor de jongens en meisjes die houden van een sportieve look, is het merk Osaga de perfecte match. Osaga is betaalbaar, comfortabel en de sneakers kunnen ook gebruikt worden om in te sporten. De Osaga sneakers voor kinderen zijn verkrijgbaar in varianten van textiel maar ook gemaakt van imitatieleer. Osaga kinder sneakers van textiel zijn heerlijk licht waardoor je zo erop weg stapt.

Graag verwijzen we je nog door naar onze blog over hoe je de juiste kinderschoenen koopt. Hierin vertellen we je alles over waar je op moet letten bij het kopen van kinderschoenen. Niet alleen het opmeten van de voetjes van je kind is belangrijk maar denk ook aan de juiste ondersteuning en welke sluiting het beste is. Zo voorkom je voetklachten bij je kind en kan hij of zij heerlijk spelen zonder last te hebben van zere voetjes!