Kies een categorie

Warme dames handschoenen

Je handen hebben veel te voorduren in herfst- en wintermaanden. Daarom moet je ze goed beschermen tegen de kou en de elementen. Een goed paar handschoenen is dan ook geen overbodige luxe. Bij Scapino hebben wij voor elke vrouw wat wils. En dat voor weinig geld!

Bescherm je handen

Regen, wind, vorst en sneeuw. De juiste omstandigheden voor droge, schilferige en pijnlijke handen. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Jezelf thuis opsluiten tijdens de koude wintermaanden is dan misschien aantrekkelijk, maar niet echt een optie. Bij Scapino hebben wij een veelzijdige dames handschoenen collectie die jouw handen warm en droog houden.

Voor alle gelegenheden en weinig geld

Handschoenen heb je in vele soorten en voor verschillende gelegenheden. De meeste vrouwen hebben meerdere paren waar ze uit kunnen kiezen. Want dat ene paar past juist zo goed bij die ene jas of is perfect voor een frisse wandeling op een heldere dag, maar minder geschikt voor op de fiets wanneer het regent. Kortom: met één paar handschoenen kom je minder ver… Koop bij Scapino voordelig een (tweede) paar handschoenen en houd geld over voor andere dingen, zoals een warme muts of sjaal. Bekijk onze warme dames collectie mutsen en sjaals.

Teddy, leren of touchscreen handschoenen

Teddy is dé trend van het moment. Voor de fashionistas zijn onze teddy wanten daarom eigenlijk een musthave! Maar ook onze “gewone”, gebreide en leren handschoenen gaan ook als warme broodjes over de toonbank. Niet gek met het koude weer en met onze lage prijzen! Kwaliteit hoeft niet veel te kosten. Dat hebben wij bij Scapino al heel lang door!

En wat te denken van dames handschoenen met touchscreen vingertoppen? Kan jij lekker blijven scrollen op je mobiel terwijl jouw handen lekker warm blijven.

Natuurlijk hebben wij ook een uitgebreide warme handschoenencollectie voor heren en kinderen. Bekijk hier heren en kinderhandschoenen.

Heb je nog meer bescherming nodig omdat je binnenkort bijvoorbeeld op wintersportvakantie gaat? No worries, we got you! Onze warme, dikke skihandschoenen voor dames houden je lekker warm en droog op de piste!

Koop je dames handschoenen in de winkel of online

Jouw handschoenen koop je natuurlijk voordelig bij Scapino. Dit kan in één van onze winkels. Er is altijd één in de buurt! Of online via onze online shop. Vragen over onze dames handschoenen collectie? Bel gerust de afdeling klantenservice. Zij beantwoorden graag jouw vragen.