Kies een categorie
Home Kinderen Accessoires
Dames accessoires
Dames accessoires
(540 artikelen)

Kinderaccessoires: kwaliteit en voordeel

Naast de kleding en schoenen die we voor kinderen in ons assortiment hebben opgenomen, hebben we ook enorm veel kinderaccessoires. Sokken, pantoffels, veters… alles wat het plaatje compleet maakt. Ook voor deze accessoires zit je goed bij Scapino.nl. In ons uitgebreide aanbod kun je alles vinden wat je zoekt. Bestel direct onze voordelige kinderaccessoires online!

Zoek je voetbalsokken of pantoffels?

Vooral voor kinderen die op voetbal of een andere sport zitten, hebben we enorm veel keuze. Denk bijvoorbeeld aan voetbalsokken, scheenbeschermers en natuurlijk ballen. Maar ook als het gaat om sneakersokken of pantoffels kun je bij ons terecht. Je zult in onze webshop heel wat verschillende varianten vinden om uit te kiezen. Zoals altijd kun je vertrouwen op optimale kwaliteit voor een goede prijs.

Het beste van merken als Puma, U-Lace en Dutchy

Als je de mooiste en beste veters zoekt, dat moet je U-Lace hebben. Zoek je de beste voetbalsokken of andere sportaccessoires, dan zijn onze bekende merken Puma en Dutchy iets voor jou. Je vindt ze op Scapino.nl en natuurlijk in onze winkels. Net als de accessoires die we aanbieden rondom de beroemde animatiefilm Frozen. Vind jouw producten en maak je keuze!

Profiteer van Scapino-service

Zoals al onze producten zijn ook de accessoires die we voor kinderen aanbieden kwalitatief hoogwaardig. Dat geldt ook voor de service die op Scapino.nl mag verwachten. Als je in onze webshop bestelt, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om achteraf te betalen. Laat je nieuwe producten lekker thuisbezorgen! Heb je toch een andere maat nodig of is de pasvorm niet goed? Ruil of retourneer dan gratis binnen 30 dagen bij één van onze Scapino winkels.

Bekijk de volledige kindercollectie hier!