Kies een categorie

Spaanse sloffen kopen

Spaanse sloffen zijn dé klassiekers in de pantoffelwereld. Ze zien er mooi uit, zijn warm en zitten heerlijk. Het is niet voor niks dat deze pantoffels al jaren verkocht worden. Ben jij toe aan een nieuw paar Spaanse sloffen of wil je ze voor het eerst uitproberen? Bekijk dan snel onze collectie!

Suede sloffen met warme voering

Spaanse sloffen hebben een bovenwerk van suede leer. Hierdoor zijn ze ademend en heb je geen last van zweetvoeten. Dankzij de warme teddy voering zijn koude voeten verleden tijd. De hiel is gesloten zodat ze goed blijven zitten. Bij Scapino vind je Spaanse sloffen in verschillende kleuren voor een lage prijs.

Voor het hele gezin

Met een paar Spaanse sloffen zijn koude voeten én zweetvoeten verleden tijd. Je vindt ze in onze collectie voor het hele gezin. Leuk voor jezelf, maar ook altijd leuk om weg te geven in de decembermaand.  

Waarom heten ‘’Spaanse sloffen’’ zo?

Spaanse sloffen danken hun naam als verwijzing naar het land van herkomst. In het plaatsje Inca, wat op Mallorca ligt, worden al decennia lang pantoffels gemaakt. In Spanje noemen ze het Babucha. Het populaire design van de Spaanse sloffen is overgewaaid naar Nederland.

Heel veel pantoffels voor het hele gezin

Natuurlijk kun je voor nog véél meer soorten pantoffels bij ons terecht. Denk aan leuke dieren pantoffels of grappige fun pantoffels in de vorm van een donut of hamburger. Voor dames, heren en kids. Maak het helemaal af met een comfortabel huispak en je bent klaar om te chillen. Liever wat actiever? Bekijk dan onze sportschoenen eens.

Shop online op Scapino.nl

Online shoppen is eenvoudig. Laat je pakketje lekker thuisbezorgen. Dan hoef jij de deur helemaal niet uit! Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om langs de gaan bij een Scapino-winkel. Met meer dan 170 filialen zit er altijd wel eentje bij jou in de buurt.