Kies een categorie
Home Blog Ontdek dé trends van het najaar

Ontdek dé trends van het najaar

Van western laarzen en teddy sneakers tot gilets

Eerlijk is eerlijk; de warme (na)zomerdagen zijn heerlijk, maar stiekem zijn wij ook wel blij dat het najaar weer voor de deur staat. Dit betekent namelijk dat het tijd is om te shoppen! Altijd fijn om een nieuwe outfit voor de herfst en winter in te kunnen slaan. Denk aan trendy cowboylaarzen, een warm (teddy) gilet en knallende kleuren. In dit blog laten we jou de nieuwste trends zien. Get inspired!

Teddy gilets en bodywarmers

Een frisse herfstdag, maar nog te warm voor een winterjas? Dan is een bodywarmer een goede uitkomst! Ideaal om over je favoriete sweater te dragen. Naast bodywarmers zien we dit najaar ook nog veel gilets. Van spijkerstof tot teddy. Zacht, knuffelbaar en supertrendy!

Western laarzen
Western laarzen

 

Buckle up, cowgirl!

Buckle up, cowgirl! Wij zijn nog altijd enthousiast over de cowboylaarzen trend. Ook dit najaar zien we ze gewoon weer terug. Je hoeft je western laarzen uit het voorjaar dus niet op te bergen in de kast, maar kunt ze gewoon doordragen. Staat superleuk onder je favoriete jurk of rok! Met name hoge cowboy boots en beige of witte varianten zijn helemaal hot. Yehaa!

Sneakers najaar
Sneakers najaar

(Teddy) sneakers voor het najaar

Altijd goed: sneakers! En dan met name de hoge exemplaren, teddy sneakers en sneakers met chunky zolen. We snappen dat je op een koude, natte dag niet meteen aan sneakers denkt en liever een paar warme boots uit de kast trekt. Veel mensen denken ook dat sneakers voorbehouden zijn aan de zomer. Echt niet! Sneakers zijn het hele jaar door gewild en met het juiste exemplaar en een bijbehorende outfit kun je de plank nooit misslaan. Door te kiezen voor hoge sneakers hoef je niet bang te zijn voor koude enkels. Je kunt ook kiezen om een paar sportsokken in je dad sneakers te dragen.  On-trend én warm!

Prints
Prints

 

Trek alles uit de kast met opvallende prints

Je basic outfit een beetje opleuken met een opvallende print? Dat gaat zeker goedkomen dit najaar! We zien volop prints in de modewereld en ook in onze najaarscollectie kunnen deze niet ontbreken. Van romantische bloemenprints tot stoere grafische details en paisleyprint.

Strepen print
Strepen print

Trendkleuren herfst/winter: van kobaltblauw tot zand

De modekleuren van herfst/winter 2023-2024 zijn lekker kleurrijk! Van verschillende blauwtinten zoals kobalt, felgroen en fuchsia. Deze trendkleuren zijn perfect in combinatie met een palet van neutrale kleuren zoals zand en beige. 

Mini me trend
Mini me trend

Matchen met je dochter

Hoe leuk is het als je je kleding en schoenen kunt matchen met je dochter? Samen het najaar stijlvol tegemoet gaan. Neem snel een kijkje in onze mini me collectie voor de leukste sneakers en laarsjes die verkrijgbaar zijn voor dames en meisjes. Zo ziet je kleine fashionista er net zo hip uit als mama.

Metallic boots
Metallic boots

Lekker opvallen met metallic boots

Wil jij lekker opvallen dit najaar? Kies dan voor de metallic boot trend! Dit zijn veelal cowboy boots in opvallende kleuren met een metallic laagje voor een éxtra shiny effect. Leuk om te combineren met je favoriete jurk of spijkerrok. Je vindt metallic cowboy boots in opvallende kleuren zoals roze en goud in onze collectie. Time to shine!

Broeken
Broeken

Broeken: van flared tot wide leg

We gaan terug naar de seventies dit najaar. Het is tijd om flared broeken en wide leg jeans in te slaan. In basic zwart, denim of juist met een opvallend bloemen- of dierenprint. De gave broeken met wijd uitlopende pijpen staan supermooi met een paar hakken en een T-shirt. Je benen lijken door de hakken langer dan ze zijn. Win-win! Dankzij de stretchstof zitten onze flared broeken altijd hartstikke lekker. Geen fan van hakken? Een paar Chelsea boots of chunky sneakers doen het ook altijd goed! 

Bekijk de nieuwe najaarscollectie voor dames, heren en kids of ren naar de winkel om jouw nieuwe najaarsfavorieten te shoppen!